Συνελήφθη ύποπτος για τον βιασμό 74χρονης καλόγριας στην Ινδία

Συνελήφθη ύποπτος για τον βιασμό 74χρονης καλόγριας στην Ινδία

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Βεγγάλη για τον βιασμό μίας καλόγριας μέσα σε μοναστήρι στη δυτική Βεγγάλη, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση βιασμού μίας ηλικιωμένης καλόγριας στη Δυτική Βεγγάλη της Ινδίας, πραγματοποίησε την πρώτη σύλληψη υπόπτου.

Ο ύποπτος συνελήφθη στη Βομβάη και μεταφέρθηκε στην Καλκούτα, την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Ρατζίβ Κουμάρ στην ινδική υπηρεσία του BBC.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο συλληφθείς ονομάζεται Μοχάμεντ Σαλίμ Σιχ.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, είχε θέσει υπό κράτηση κι ανέκρινε αρκετούς υπόπτους, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε προχωρήσει σε σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου και πολλοί κάτοικοι του ινδικού αυτού κρατιδίου βγήκαν στους δρόμους εξοργισμένοι, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν άμεσα δράση.

Συνελήφθη ύποπτος για τον βιασμό 74χρονης καλόγριας στην Ινδία

Οι δράστες διέρρηξαν το σχολείο που γειτονεύει με το μοναστήρι του Ιησού και της Μαρίας στη74χρονη ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπα έξι φερόμενων δραστών και το οπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία μαζί με αμοιβή 1.500 δολαρίων για την παροχή πληροφοριών. Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό αν ο συλληφθείς είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, BBC)

SHARE: