Συνομιλία Τραμπ – Πούτιν για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Συνομιλία Τραμπ – Πούτιν για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη
Russian President Vladimir Putin, left, lays flowers at a place near the Tekhnologichesky Institut subway station in St.Petersburg, Russia, Monday, April 3, 2017. A bomb blast tore through a subway train deep under Russia's second-largest city Monday, killing several people and wounding many more in a chaotic scene that left victims sprawled on a smoky platform. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Τραμπ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Πούτιν για την έκρηξη στην Αγία Πετρούπολη. Καζακστάν-Ρωσία: Συνεργασία των αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό του υπόπτου

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τα θύματα της βομβιστικής ενέργειας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης που σκότωσε 11 άτομα και τραυμάτισε 45, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος σε δήλωσή του.

“Ο πρόεδρος Τραμπ προσέφερε την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών στην αντιμετώπιση της επίθεσης και στην προσαγωγή των υπεύθυνων στη δικαιοσύνη”, έγραφε η δήλωση.

“Ο Τραμπ και ο πρόεδρος Πούτιν συμφώνησαν ότι η τρομοκρατία πρέπει να ηττηθεί αποφασιστικά και γρήγορα”, είπε επίσης.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές ασφαλείας του Καζακστάν δήλωσαν ότι συνεργάζονται με τη Ρωσία για την αιματηρή επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να εντοπιστεί ο ύποπτος που κατάγεται από την Κεντρική Ασία, αλλά όχι από το Καζακστάν.

πηγή φωτογραφίας: AP/ Dmitri Lovetsky

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα