Συντετριμμένοι οι γονείς του Πίτερ Κάσιγκ

Συντετριμμένοι οι γονείς του Πίτερ Κάσιγκ

Τι έγραψαν στον λογαριασμό της οικογένειας στο Twitter οι γονείς του Αμερικανού που αποκεφάλισαν οι τζιχαντιστές (Vids)

Συντετριμμένοι δήλωσαν οι γονείς του Αμερικανού ομήρου Πίτερ Κάσιγκ ο οποίος αποκεφαλίστηκε την Κυριακή από ισλαμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

«Είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση ότι ο γιος μας έχασε τη ζωή του λόγω της αγάπης του για το λαό της Συρίας», έγραψε ο Εντ και η Πάολα Κάσιγκ σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της οικογένειας στο Twitter: @kassigfamily.

Εκτός του Κάσιγκ οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν δια αποκεφαλισμού και τουλάχιστον άλλους 15 άνδρες που φέρονται ότι ήταν μέλη των συριακών ενόπλων δυνάμεων.

Η δολοφονία του Κάσιγκ συνδέεται από τους ισλαμιστές με την αποστολή Αμερικανών συμβούλων για να βοηθήσουν τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις να αποκρούσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Σε βίντεο που είχε δοθεί τον Οκτώβριο στη δημοσιότητα, οι γονείς του Αμερικανού, παρακαλούσαν τους απαγωγείς να απελευθερώσουν τον γιο τους.

"Ικετεύουμε αυτούς που τον κρατούν να δείξουν συμπόνια και να χρησιμοποιήσουν την ισχύ τους για να ελευθερωθεί ο γιος μας", δήλωνε τότε ο Εντ Κάσιγκ, πατέρας του Πίτερ που εργαζόταν ως δάσκαλος. Όπως έλεγε, ο γιος του δεν ελέγχει την αμερικανική πολιτική... "υπάρχουν τόσα πολλά που είναι πέρα από τον έλεγχό μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν τον Αμερικανό όμηρο Πίτερ Κάσιγκ. Οι γονείς του εκλιπαρούσαν για συμπόνοια

Βίντεο - Ο Κάσιγκ σε 90 δευτερόλεπτα

SHARE:

24Media Network