Συντετριμμένος ο Ολάντ: ‘Φοβόμαστε ότι δεν υπάρχουν επιζώντες’

default image

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Ολάντ παραχώρησε πριν από λίγο συνέντευξη Τύπου για το αεροπλάνο που συνετρίβη. Διαβάστε τι δήλωσε

Η περιοχή στην οποία έπεσε το αεροπλάνο, σύμφωνα με τη δήλωση του Φρανσουά Ολάντ, είναι βραχώδης και χωρίς πρόσβαση, για αυτό και εκτιμάται πως είναι δύσκολο να υπάρχουν επιζώντες από τη συντριβή.

“Για μια νέα αεροπορική τραγωδία” έκανε λόγο ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, που σημείωσε πως επικοινώνησε με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, καθώς πολλά από τα θύματα εκτιμάται ότι είναι Γερμανοί πολίτες. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα έχει και επικοινωνία με τον Βασιλιά της Ισπανίας.

“Δεν θα υπάρχει κανείς επιζών”, είπε συντετριμμένος.

Επιπλέον ο Γάλλος πολιτικός αναφέρθηκε “σε άλλες συνέπειες του δυστυχήματος”, αφού η πτώση συνέβη σε “μια δύσκολη ζώνη πρόσβασης και “δεν γνωρίζουμε αν έχουν πληγεί κάτοικοι”.

“Πρόκειται για τραγωδία, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις αιτίες που οδήγησαν στη συντριβή του αεροπλάνου, σε κάθε περίπτωση θα παράσχουμε στις αρχές και στα θύματα τη στήριξή μας”.

 

Μάλιστα πριν από λίγο, ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. “Θέλω να εκφράσω στις οικογένειες των θυμάτων αυτού του αεροπορικού δυστυχήματος όλη μου τη συμπαράσταση. Είναι πένθος, είναι μια τραγωδία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Όλαντ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα