Συντριβή ρωσικού Airbus: Τρομοκρατική ενέργεια βλέπει η εταιρεία

Συντριβή ρωσικού Airbus: Τρομοκρατική ενέργεια βλέπει η εταιρεία

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας ισχυρίζεται πως το αεροπλάνο που παρέσυρε στο θάνατο 224 ανθρώπους καταρρίφθηκε στη χερσόνησο Σινά και δεν έπεσε εξαιτίας κάποια βλάβης

Μόνο μία "έξωθεν ενέργεια" μπορεί να εξηγήσει τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Kogalymavia.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι καμί εκδοχή δεν μπορεί να αποκλεισθεί, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι είναι αδύνατον το Airbus να διαλύθηκε στον αέρα εξαιτίας τεχνικής βλάβης ή σφάλματος του πιλότου και ότι η μοναδική δυνατή εξήγηση είναι "φυσικές ή μηχανικές ενέργειες".

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το πλήρωμα δεν είχε καμία επαφή με το έδαφος για να αναφέρει τυχόν προβλήματα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει την ασφάλεια της πτήσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι οι κινητήρες του αεροσκάφους είχαν ελεγχθεί στις 26 Οκτωβρίου χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα και ότι κατά τις πέντε τελευταίες πτήσεις πριν από τη συντριβή το πλήρωμα δεν είχε αναφέρει κανένα τεχνικό πρόβλημα στο σχετικό βιβλίο, ενώ ένα χτύπημα στην ουρά του αεροσκάφους που χρονολογείτο από το 2001 είχε πλήρως επισκευασθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Αγία Πετρούπολη το πρώτο αεροσκάφος με 144 σορούς των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος

"Δεν θα τους ξαναδώ ποτέ": Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Σινά

Συντριβή ρωσικού Airbus στο Σινά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε 224 ζωές

SHARE:

24Media Network