Σύρος πρόσφυγας βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ

Σύρος πρόσφυγας βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ

Κρυμμένα σε μια ντουλάπα που του χάρισαν, ένας 25χρονος πρόσφυγας από τη Συρία βρήκε 150.000 ευρώ και αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία

"Ήρωα της Ημέρας" ανακήρυξε η αστυνομία της γερμανικής πόλης Minden έναν πρόσφυγα οποίος βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει η Βild, πρόκειται για τον 25χρονο Muhannad M από τη Συρία ο οποίος ταξίδεψε στην Γερμανία τον περασμένο Οκτώβριο για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη. Ο νεαρός μετακόμισε στην περιοχή πριν από 4 εβδομάδες

Πρόσφατα, μια φιλανθρωπική οργάνωση του χάρισε μια ντουλάπα και καθώς προσπαθούσε να τη συναρμολογήσει βρήκε κάτω από μια σανίδα 50.000 ευρώ σε μετρητά και δύο βιβλιάρια καταθέσεων που περιείχαν συνολικά 100.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο Σύρος πρόσφυγας παρέδωσε μετρητά και βιβλιάρια στις τοπικές αρχές, οι οποίες με την σειρά τους επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Σύρος πρόσφυγας βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ
Σύρος πρόσφυγας βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ

"Ο Αλλάχ δεν θα το επέτρεπε ποτέ να πάρεις την περιουσία του άλλου", είπε ο 25χρονος.

"Αυτός ο νεαρός άντρας έχει συμπεριφερθεί με υποδειγματικό τρόπο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Οι άνθρωποι συνήθως όταν βρίσκουν μικρά χρηματικά ποσά τα παραδίδουν στην αστυνομία, αλλά είναι μια εξαιρετική πράξη να παραδοθεί ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό", ανέφερε η τοπική αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.

Η αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη των χρημάτων.

SHARE:

24Media Network