Τ.Κλούνεϊ: 'Δεν θα υπάρξει πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ'

Τ.Κλούνεϊ: 'Δεν θα υπάρξει πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ'

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης ,που υποστηρίζει την υποψηφιότητα Κλίντον, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Τραμπ από τις Κάννες όπου βρίσκεται, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρο του και τα ΜΜΕ.

O Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ προέβλεψε σήμερα, από τις Κάννες, ότι «δεν θα υπάρξει πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ» στις ΗΠΑ, ενώ επέρριψε ευθύνες στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την υψηλή δημοτικότητα που απολαμβάνει ο δισεκατομμυριούχος, καθώς «δεν του υποβάλλουν τις σωστές ερωτήσεις».

«Δεν θα υπάρξει πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό δεν θα συμβεί διότι δεν επιθυμούμε να φέρουμε τον φόβο στην εξουσία, στην χώρα μας» δήλωσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την προβολή της ταινίας "Money Monster" της Τζόντι Φόστερ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Ο Τραμπ είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι πολλές τηλεοπτικές εκπομπές δεν έθεσαν τις σωστές ερωτήσεις. Το να έχεις ένα ειδησεογραφικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης, δεν σημαίνει ότι έχεις και περισσότερες πληροφορίες. "Όταν δίνουμε τον λόγο στον Ντόναλντ Τραμπ, μπορούμε και να του θέτουμε ερωτήματα για τους πρόσφυγες» εξήγησε ο ίδιος.

«Εάν ενημερώναμε τους πολίτες για το πρόγραμμά του, αυτό θα είχε ένα αποτέλεσμα πολύ διαφορετικό. Η μεγάλη καταστροφή προκύπτει από το ότι ότι δεν ενημερωνόμαστε πλέον, πρέπει να μιλάμε για τα γεγονότα. Πρέπει όλα να ξεκινούν με βάση τα γεγονότα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ "θα κάνει τα πάντα" για να κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον τις εκλογές

Τυφώνας Τραμπ. Σε 'κόκκινο συναγερμό' το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πληρώνει για το τέρας του καπιταλισμού σε τρεις σκηνές από το 'Money Monster'

SHARE:

24Media Network