Ταϊλάνδη: Έβγαλε βόλτα το λιονταράκι της με το κάμπριο αυτοκίνητό της

Διαβάζεται σε 2'
Ταϊλανδέζα έβγαλε βόλτα το λιονταράκι της
Ταϊλανδέζα έβγαλε βόλτα το λιονταράκι της

Η αστυνομία στην Ταϊλάνδη συνέλαβε μια γυναίκα, η οποία έβγαλε βόλτα το κατοικίδιο λιοντάρι της στους δρόμους της Πατάγια. Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες και χρηματικό πρόστιμο βρίσκεται μια Ταϊλανδέζα, η οποία έβγαλε βόλτα το λιονταράκι της μέσα σε μία κάμπριο Bentley σε δρόμο τουριστικής πόλης της Ταϊλάνδης.

Στο βίντεο που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και έχει πάνω από  2,6 εκατομμύρια προβολές, δείχνει ένα λιονταράκι με λουρί μέσα να απολαμβάνει τη βόλτα μέσα σε μία λευκή Bentley που κυκλοφορούσε ανοιχτή στους δρόμους της δημοφιλούς στους ταξιδιώτες πόλης Πατάγια.

Η Σαουανγκίτ Κοσουγκνέρν κατηγορείται ότι παραβίασε τον νόμο για το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους “έχοντας στην κατοχή της χωρίς άδεια ζώο προστατευόμενου είδους“, διευκρινίζει η αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

“Τη συλλάβαμε βάσει του νόμου περί προστασίας των άγριων ζώων του 2019“, προσθέτει.

Στη γυναίκα, βάσει νόμου, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 100.000 μπατ (περίπου 2.600 ευρώ) και ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Η Σαουανγκίτ δήλωσε στην αστυνομία ότι αγόρασε το λιονταράκι από μια άλλη γυναίκα έναντι 250.000 μπατ, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει επίσημο έγγραφο για την αγορά του ελλείψει πληροφοριών για το φύλο του ζώου.

Η ίδια είπε ότι το κρατούσε σε σπίτι που νοίκιαζε από έναν υπήκοο της Σρι Λάνκα. Αυτός, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να οδηγεί την Bentley, απελάθηκε στη χώρα του, σύμφωνα με την υπηρεσία Εθνικών Πάρκων και Άγριας Ζωής.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα