Ταϊλάνδη: Γαμπρός σκότωσε στο γάμο του τη νύφη

Διαβάζεται σε 1'
Ασθενοφόρο στην Ταϊλάνδη
Ασθενοφόρο στην Ταϊλάνδη AP Photo Thanapat Cherajin

Μακελειό εκτυλίχθηκε σε γάμο στην Ταϊλάνδη, όταν ο γαμπρός -ανήμερα του μυστηρίου- άρχισε να πυροβολεί. Μεταξύ των θυμάτων, ήταν και η νύφη, ενώ ο γαμπρός στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Με αίμα “βάφτηκε” ένας γάμος στην Ταϊλάνδη, όταν ο γαμπρός -για άγνωστους ακόμη λόγους- έχασε την ψυχραιμία του κι άρχισε να πυροβολεί την οικογένεια της νύφης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για έναν Ταϊλανδό παρα-αθλητή και πρώην στρατιώτη, ο οποίος πυροβόλησε τη νύφη και άλλα τρία άτομα προτού αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες που μεταδίδει το BBC αναφέρουν ότι ο 29χρονος δράστης έφυγε ξαφνικά από τη γαμήλια δεξίωση και επέστρεψε με ένα όπλο, πυροβολώντας τη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδελφή της.

Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε.

Η αστυνομία δήλωσε στο BBC ότι ο Chaturong “ήταν αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή”, αλλά το κίνητρό του παραμένει αδιευκρίνιστο.

Το όπλο και τις σφαίρες, κατόπιν έρευνες, αποδείχθηκε ότι τα είχε αγοράσει πέρσι.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα μαρτυρίες καλεσμένων στο πάρτι στην αστυνομία, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ανέφεραν επίσης ότι ο δράστης είχε αισθανθεί ανασφάλεια για το χάσμα ηλικίας που είχε με τη σύζυγο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα