Ταϊλάνδη: Νεκρός 33χρονος αλεξιπτωτιστής – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση

Διαβάζεται σε 2'
Ο 33χρονος Βρετανός αλεξιπτωτιστής που σκοτώθηκε στην Ταϊλάνδη
Ο 33χρονος Βρετανός αλεξιπτωτιστής που σκοτώθηκε στην Ταϊλάνδη X@Thunder261

Ο αλεξιπτωτιστής Nathy Odinson έχασε τη ζωή του στην Ταϊλάνδη όταν κατά τη διάρκεια άλματος που πραγματοποίησε δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του. Βίντεο – ντοκουμέντο πριν το δυστύχημα.

Ένας 33χρονος Βρετανός αλεξιπτωτιστής έχασε τη ζωή του στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, πήδηξε από μία πολυκατοικία 29 ορόφων στο ανατολικό παραλιακό θέρετρο της Πατάγια, όταν το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο να περνάει ανάμεσα από δέντρα και να πέφτει στο έδαφος.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Nathy Odinson, ένας αλεξιπτωτιστής και άλτης βάσης που μοιραζόταν φωτογραφίες και βίντεο από τα ακροβατικά του στους λογαριασμούς του στα social media.

Η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκε ένα μπλε αλεξίπτωτο, το οποίο δεν είχε ανοίξει, πάνω στον άνδρα.

Το προσωπικό του κτιρίου δήλωσε ότι ο άνδρας είχε φτάσει στον τελευταίο όροφο, ενώ μαζί του ήταν φίλοι του που βιντεοσκοπούσαν το base jumpe που έμελλε να είναι και το τελευταίο του.

Ο υπαστυνόμος Kamolporn Nadee, αναπληρωτής επιθεωρητής ερευνών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Bang Lamung, δήλωσε ότι ένας άλλος φίλος του 33χρονου βιντεοσκοπούσε το περιστατικό από το έδαφος εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα The Nation της Ταϊλάνδης.

Σε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Odinson φαίνεται στην ταράτσα ενός κτιρίου να μιλά στην κάμερα. Είναι εξοπλισμένος με ένα κράνος πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένη μια κάμερα και φαίνεται να επιθεωρεί τον εξοπλισμό του πριν πηδήξει.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης δείχνουν διασώστες μαζί με αυτό που φαίνεται να είναι ένα μπλε αλεξίπτωτο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη το προσωπικό του κτιρίου, ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Όντινσον χρησιμοποιούσε την οροφή για άλματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα