Τέλος εποχής για τους AC/DC λόγω ασθένειας του Malcolm Young

Τέλος εποχής για τους AC/DC λόγω ασθένειας του Malcolm Young

O Malcolm Young των AC/DC, πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Τι ανακοίνωσε το συγκρότημα

O Malcolm Young, κιθαρίστας και ιδρυτής του γκρουπ πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία δεν του επιτρέπει ούτε να κάνει συναυλίες ούτε να συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις.

Με ανακοίνωση του στο Facebook το συγκρότημα γράφει: "Μετά από σαράντα χρόνια ζωής αφιερωμένης στο AC / DC,  ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Malcolm Young κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα λόγω προβλημάτων υγείας. Ο Malcolm θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αδιάλλακτους λεγεωνάριους  της ομάδας και των οπαδών σε όλο τον κόσμο για την ατέλειωτη αγάπη και την υποστήριξή τους.

ADVERTISING

Οι AC / DC ζητουν να σεβαστούμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Malcolm. Η μπάντα θα συνεχίσει να κάνει μουσική."

Post by AC/DC.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Australian ένας στενός φίλος του 61χρονου Malcolm ανέφερε ότι ο ιδρυτής του πιο πετυχημένου συγκροτήματος της Αυστραλίας, δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το συγκρότημα και αυτό πιθανόν να οδηγήσει στη διάλυσή του.

"Ο Malcolm είναι άρρωστος. Εξ όσων έχω καταλάβει- κι έχει εν μέρει επιβεβαιωθεί από τον γιο του Ross, δεν μπορεί πια να παίξει", είπε ο Mark Gable, frontman των Choirboys. "Είναι αρκετά σοβαρά. Δεν θα μπορεί να παίξει ζωντανά, πιθανώς δεν θα μπορεί ούτε να ηχογραφήσει".

Τέλος εποχής για τους AC/DC λόγω ασθένειας του Malcolm Young

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αυστραλού ραδιοφωνικού παραγωγού Peter Ford: "Αυτό που έχω εγώ πληροφορηθεί είναι πως δε θα υπάρξει καμία περιοδεία. Το συγκρότημα έχει αποφασίσει πως θα διαλύσει αν ένα από τα μέλη του δε μπορέσει να συνεχίσει μαζί τους. Οι AC/DC δε μπορούν να συνεχίσουν χωρίς τον Malcolm".

Αυστραλιανή εφημερίδα, αναφέρει πως το συγκρότημα έχει κλείσει στούντιο ηχογράφησης στο Βανκούβερ από την Πρωτομαγιά και για έξι εβδομάδες.

Οι AC/DC δημιουργήθηκαν το 1973 από τα αδέλφια Angus και Malcolm Young. Στην παιδική τους ηλικία μετακόμισαν από τη Σκωτία στο Σίδνεϊ με την οικογένειά τους.

Πηγή: theaustralian

SHARE:

24Media Network