Θα ανατίναζαν το αυτοκίνητο του νομάρχη Αυλώνας στην Αλβανία

Θα ανατίναζαν το αυτοκίνητο του νομάρχη Αυλώνας στην Αλβανία

Εκρηκτικά στο ΙΧ του νομάρχη Αυλώνας Μπεσνίκ Ντερβίσι εντόπισαν οι αλβανικές αστυνομικές αρχές ύστερα από έλεγχο στο Ι.Χ. του κατά την είσοδό στον προαύλιο χώρο, όπου βρίσκεται το κτίριο της κυβέρνησης, στα Τίρανα

Συναγερμός σήμανε στο πρωθυπουργικό μέγαρο στα Τίρανα, όταν λίγες ώρες έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστων στις Αρχές εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο ΙΧ του νομάρχη Αυλώνας, Μπέσνικ Ντερβίσι.

Στο τηλεφώνημα οι άγνωστοι είχαν προειδοποιήσει για βόμβα στο κτίριο του μεγάρου της κυβέρνησης, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας την περιοχή βρήκαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του νομάρχη Αυλώνας κατά την είσοδο του αυτοκινήτου στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου του νομάρχη Αυλώνας ποσότητα εκρηκτικής ύλης που συνδεόταν με δύο πυροκροτητές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά την ανακάλυψη του εκρηκτικού μηχανισμού στο ΙΧ του Ντερβίσι, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής μαζί με τους ανθρώπους της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SHISH) ξεκίνησαν να ανακρίνουν τον νομάρχη Αυλώνας και τον οδηγό του, ενώ οι έρευνες για τυχόν περαιτέρω ευρήματα συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το απόγευμα.

Καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών οι εργαζόμενοι είχαν απομακρυνθεί από το κτίριο και η κυκλοφορία αυτοκινήτων και πεζών γύρω από το μέγαρο είχε διακοπεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα πραγματοποιούσε χθες επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία και συναντήθηκε με τον Ιταλό ομόλογό του Ενρίκο Λέτα.

SHARE:

24Media Network