"Θέλω να πάω στο γάμο της κόρης μου", λέει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ AP

Οι γιατροί φαίνεται πως θα έχουν την τελευταία κουβέντα στο αν ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα καταφέρει τελικά να παραστεί στο "γάμο της χρονιάς", ενώ ο ίδιος έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του τις τελευταίες ημέρες για να συγκεντρώσει αρνητική δημοσιότητα γύρω από το πρόσωπό του.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο στην Αγγλία εάν του δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί του, δήλωσε ο ίδιος σήμερα στο σκανδαλοθηρικό ιστότοπο TMZ.

Ο Τόμας Μαρκλ, όπως μεταδίδει ο TMZ, εξήγησε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου αφού αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος, διευκρινίζοντας ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι η καρδιά έχει «σοβαρή βλάβη» μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από μία εβδομάδα. «Σιχαίνομαι την ιδέα ότι θα χάσω μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και ότι δεν θα μπορέσω να συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός επιχείρησε να του τηλεφωνήσει χθες και του έστειλε μηνύματα στο κινητό του, καθώς ανησυχούσε για την υγεία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον διαβεβαίωσε ότι δεν τον κατηγορεί για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και πουλήθηκαν σε παπαράτσι, όπου απεικονίζεται ενώ ετοιμάζεται για τον γάμο, έγραψε νωρίτερα σήμερα ο TMZ.

Ήταν «ανόητο» να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες, επισήμανε ο Τόμας Μαρκλ προτού συμπληρώσει: «Σίγουρα, θα την συνόδευα στην εκκλησία. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας». Ωστόσο, έως τη στιγμή που παραχωρούσε τη συνέντευξη στο TMZ, οι γιατροί δεν του είχαν απαντήσει στο αίτημά του να του επιτρέψουν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασιλικός γάμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάρι - Μέγκαν: To γαμήλιο πάρτι άρχισε!

"Χωρίζουν" την παραμονή του γάμου τους Χάρι και Μέγκαν

Βασιλικοί γάμοι: Ποιος είχε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό

SHARE: