Θρίλερ με εξαφάνιση 4μελούς οικογένειας. O γιος στο στόχαστρο των ερευνών

Θρίλερ με εξαφάνιση 4μελούς οικογένειας. O γιος στο στόχαστρο των ερευνών

"Ονειρευόμουν πάντα το θάνατο" έγραφε ο 21χρονος Γάλλος φοιτητής λίγο πριν εξαφανιστεί μαζί με τρία ακόμη μέλη της οικογένειάς του. Βρέθηκε το παντελόνι της κόρης σε περιοχή 250χλμ από τον τόπο διαμονής τους

Τετραμελής οικογένεια εξαφανίστηκε από την πόλη Ορβόλ, χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής από τις 16 Φλεβάρη. Η αστυνομία αναζητά τους δύο γονείς, καθώς και την κόρη και το γιο της οικογενείας Τροαντέκ, χωρίς να έχει μέχρι σήμερα κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που να οδηγεί στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της έρευνας υποπτεύονταιτο γιο Σεμπαστιάν, που φέρεται να είχε στόχο να αφαιρέσει τη ζωή όλων των μελών της οικογενείας και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Την εξαφάνιση τους ανέφερε στις αρχές η θεία των Τροαντέκ, αδερφή της μητέρας της οικογένειας. Έπειτα από ημέρες άκαρπων ερευνών, μια γυναίκα ανακάλυψε το παντελόνι και την κάρτα υγείας της εξαφανισμένης 18χρονης κόρης Σαρλότ, στην άκρη ενός δρόμου κοντά στην πόλη Μπρεστ και 250χλμ μακριά από την κατοικία της οικογενείας.

Η αστυνομία αναφέρει πως ο γιος των Τροαντέκ, “φαίνεται να έθεσε σε εφαρμογή το μακάβριο σχέδιο της εξολόθρευσης των μελών της οικογενείας του και πιθανότατα και του ίδιου”, με το ένταλμα έρευνας να καλεί σε σύλληψη του υπόπτου επί τη εμφανίσει. Σε ό, τι αφορά στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ζητήθηκε να εξακριβωθεί από τις αρχές κατά πόσο έχουν πέσει θύματα εγκλήματος και να τους παρασχθεί προστασίας στο ενδεχόμενο εξεύρεσης οποιουδήποτε ίχνους τους.

Ονειρευόμουν πάντα το θάνατο

Ο 21 ετών Σεμπαστιάν, φαίνεται πως ήταν φοιτητής πληροφορικής, με τις αρχές να εστιάζουν στο προφίλ του, καθώς υπήρχαν υπόνοιες πως επρόκειτο για ψυχολογικά ασταθή προσωπικότητα. Μάλιστα, η Le Parisien περιγράφει παλαιότερο περιστατικό, κατά το οποίο ο 21χρονος είχε επιτεθεί σε τρίτο πρόσωπο, απειλώντας να αφαιρέσει τη ζωή του. “Ονειρευόμουν πάντα το θάνατο” έγραφε στο προφίλ του στα social media ο νεαρός φοιτητής πριν εξαφανιστεί.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία του σπιτιού της οικογενείας, ενώ κανένα από τα κινητά τηλέφωνα των τεσσάρων αγνοουμένων δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τις 17 Φλεβάρη. Εντύπωση προκαλεί στις αρχές και το γεγονός πως το σπίτι έμοιαζε εγκαταλελειμμένο. Τα κρεβάτια δεν ήταν στρωμένα με σεντόνια, δεν βρέθηκε κανένα αντικείμενο προσωπικής υγιεινής στο μπάνιο, ενώ τα τρόφιμα στο ψυγείο είχαν αλλοιωθεί.

 

Στο γκαράζ του σπιτιού βρέθηκαν σταθμευμένα τα αυτοκίνητα του πατέρα και της μητέρας της οικογένειας, έλειπε όμως εκείνο που είχε στην κατοχή του ο γιος τους. Το όχημα αυτό ευελπιστούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ώστε να τους οδηγήσει στην επίλυση της υπόθεσης. Ωστόσο, το πρώτο εύρημα μετά από ημέρες μάταιων ερευνών, υπήρξε το παντελόνι και η κάρτα υγείας της 18χρονης κόρης.

Αυτό το τελευταίο το εύρημα έγινε αντιληπτό μέσα σε θάμνους, από μια γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ στην περιοχή. Εκείνη αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και έτσι το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο σημείο προκειμένου να εξετάσει τα στοιχεία.

ΠΗΓΗ Le Figaro/ LCI

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα