Θρίλερ στον αέρα: Έκρηξη σε κινητήρα Boeing 747 πάνω από το Σαν Φρανσίσκο

Θρίλερ στον αέρα: Έκρηξη σε κινητήρα Boeing 747 πάνω από το Σαν Φρανσίσκο

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια στον αέρα, για αεροσκάφος της United Airlines, που χρειάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, λίγο μετά την απογείωσή του

Θρίλερ πάνω από το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο το βράδυ της Δευτέρας. Αεροσκάφος της United Airlines που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, με προορισμό το Τόκιο, παρουσίασε πρόβλημα σε μία από τις τέσσερις μηχανές και για περισσότερο από μισή ώρα να κάνει κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, ότι μετά την απογείωση του αεροσκάφους τύπου Boeing 747 άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν φλόγες, να βγαίνουν από μία από τις μηχανές.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου επιβεβαίωσε, πως το αεροσκάφος παρουσίασε βλάβη στη μηχανή, πριν αναγκαστεί, να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.

ADVERTISING

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 202 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα. Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ δεν σήμανε τον ύψιστο συναγερμό.

"Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε κατηγορίας 1, της χαμηλότερης για μία πτήση που αντιμετωπίζει πρόβλημα", είπε ο ίδιος, σημειώνοντας πως θα περιμένουν τον έλεγχο των μηχανικών, πριν ανακοινώσουν κάτι επίσημα.

SHARE:

24Media Network