Τιλάν Μπλοντό: Πώς είναι σήμερα το “ομορφότερο κορίτσι του κόσμου”

Τιλάν Μπλοντό: Πώς είναι σήμερα το “ομορφότερο κορίτσι του κόσμου”
Instagram / @thylaneblondeau

Η Τιλάν Μπλοντό περπάτησε στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier στην ηλικία των μόλις 4 ετών. Σήμερα είναι 21 και παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια στον χώρο της μόδας.

Η Τιλάν Μπλοντό είχε κατακτήσει μια θέση στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας αλλά και fashion shows, πριν καν μπει στην εφηβία της. Η κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της παρουσιάστριας τηλεοπτικών εκπομπών Veronica Loubry, μπήκε στον χώρο της μόδας σε ηλικία μόλις 4 ετών, όταν περπάτησε σε μια πασαρέλα του Jean Paul Gaultier.

Στην ηλικία των 6 ετών, τα ΜΜΕ έκαναν ήδη λόγο για “το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου” ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έβλεπαν μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την Brigitte Bardot.

Σε ηλικία 10 ετών, η Τιλάν φωτογραφήθηκε για ένα αφιέρωμα της VOGUE και έγινε ένα από τα νεαρότερα μοντέλα που είχαν βρεθεί στις σελίδες του περιοδικού. Στην ηλικία των 13 πρωταγωνίστησε στο πρώτο της εξώφυλλο για το ιταλικό περιοδικό Jalouse που την χαρακτήρισε ως την “νέα Kate Moss“. Στην ηλικία των 15 έγινε μέλος του πρακτορείου IMG, το οποίο μεταξύ άλλων εκπροσωπούσε τις αδερφές Hadid, Gigi και Bella καθώς και την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το ντεμπούτο της στη μόδα και η 20χρονη πλέον Thylane συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες, όπως η L’ Oreal και η Dolce & Gabbana αλλά και πλάι σε κορυφαία ονόματα όπως η Zendaya.

Το νεαρό μοντέλο μετρά μάλιστα πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα