Το αρχικό πλάνο των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι “τσακίστηκε” από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Το αρχικό πλάνο των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι “τσακίστηκε” από τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Η Μέγκαν Μαρκλ, στις 6 Μαρτίου του 2020, κατά την επίσκεψη της σε σχολείο του Έσεξ, στο ανατολικό Λονδίνο, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας. @2021 Ben Stansall/Pool via AP

Ο συγγραφέας του πρώτου βιβλίου που αφορά το Megxit, δηλαδή την έξοδο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι από το Μπάκιγχαμ αποκάλυψε πως το πλάνο τους δεν ήταν να γίνει ό,τι τελικά έγινε. "Ήθελαν να έχουν το ένα πόδι στο Παλάτι και το άλλο εκτός αυτού".

Το αμερικανικό People έχει ως κεντρικό θέμα, στο τελευταίο του τεύχος όσα είχε να αφηγθεί ο Όμιντ Σκόμπι, συγγραφέας του βιβλίου Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family. Το συνυπέγραψε με τη βασιλική ρεπόρτερ, Κάρολιν Ντουράντ.

Σύμφωνα με όσα είχε να καταθέσει ο Σκόμπι “η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι διαπίστωσαν πως η έξοδος από τη βασιλική ζωή δεν ήταν όσο απλή την είχαν σχεδιάσει στο μυαλό τους. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισαν ήταν στο να κάνουν τα πρώτα βήματα μακριά από τους βασιλικούς τους ρόλους. Και ήταν πολύ πιο δύσκολα από ό,τι είχαν φανταστεί. Είχαν σχεδιάσει τα πάντα στο κεφάλι τους, αλλά η αλήθεια αποδείχθηκε διαφορετική“.

Το πλάνο που έκανε το ζευγάρι ‘στήθηκε’ πάνω στο ότι θα έχουν ένα πόδι στο Μπάκιγχαμ και ένα έξω από αυτό. Πως θα διατηρούσαν δηλαδή, και τα βασιλικά καθήκοντα, μαζί με τα ιδιωτικά τους ενδιαφέροντα και εργασίες. Το όνειρο ‘τσάκισε’ όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ τους ζήτησε να διαλέξουν ή το ένα ή το άλλο.

Ήξεραν πως θα έπρεπε να αλλάξουν πράγματα, αλλά αυτά που είχαν σχεδιάσει δεν αποδείχθηκαν στην πράξη ό,τι καλύτερο. Επιχείρησαν να βρουν έναν τρόπο να συμβιβαστούν, αλλά διαπίστωσαν πως έτσι δεν θα μπορούσαν να ζήσουν το επίπεδο της ευτυχίας και της ασφάλειας που απολαμβάνουν σήμερα. Οι δεσμοί με το θεσμό της μοναρχίας θα ήταν ακόμα δυνατοί και ως εκ τούτου θα προέκυπταν διαρκώς θέματα, με τις επιχειρηματικές αποφάσεις που έχουν πάρει“.

Πλέον είναι γνωστό πως το ζευγάρι τριπλασίασε την περιουσία του, μετά τo Megxitκαι ως εκ τούτου γνωρίζουν πως όλα έγιναν για καλό. Κατάφεραν να έχουν μια ζωή που στηρίζει τα ενδιαφέροντα τους και τους επιτρέπει να επικεντρώνονται σε ό,τι κρίνουν πως είναι σημαντικό για εκείνους“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα