Το ευχαριστώ της Μελάνια Τραμπ στην κόρη της Χίλαρι Κλίντον

Το ευχαριστώ της Μελάνια Τραμπ στην κόρη της Χίλαρι Κλίντον
Η Μελάνια Τραμπ AP

Η Πρώτη Κυρία ευχαρίστησε δημόσια την Τσέλσι Κλίντον, όταν η τελευταία υπερασπίστηκε τον γιο της που έγινε αντικείμενο χλευασμού στα ΜΜΕ

Ένα γεγονός που δεν βλέπεις συχνά στην πολιτική ζωή της Αμερικής, ιδιαίτερα μετά την εκλογική αντιπαράθεση Τραμπ – Κλιντον και την μετέπειτα επικράτηση του νυν προέδρου των ΗΠΑ. Η Πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της στην Τσέλσι Κλίντον το πρωί της Τετάρτης. Με ένα tweet η Μελάνια ανέφερε “Ευχαριστώ Τσέλσι Κλίντον – πολύ σημαντικό να υποστηρίζουμε όλα τα παιδιά μας να είναι ο εαυτός τους” προσθέτοντας το hashtag #StopChildhoodBullying, δηλαδή σταματήστε τον παιδικό εκφοβισμό. 

Είχε προηγηθεί ένα ιδιαίτερα επιθετικό δημοσίευμα σε βάρος του μικρότερου γιου του Αμερικανού προέδρου, Μπάρον. Ο 11χρονος γιος της Μελάνια είχε βρεθεί στο στόχαστρο του The Daily Caller για τις στιλιστικές του επιλογές. “Ο νεότερος Τραμπ δεν έχει καμιά αρμοδιότητα σαν γιος του προέδρου, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να ντύνεται καταλλήλως όταν εμφανίζεται δημόσια” έγραφε το δημοσίευμα που δέχτηκε σφοδρή κριτική.

“Είναι καιρός τα ΜΜΕ και ο καθένας να αφήσει τον Μπάρον Τραμπ ήσυχο και να του επιτρέψουν να έχει την ιδιωτική παιδική ηλικία που του αξίζει” έγραψε υπερασπιζόμενη τον γιο Τραμπ, η άλλοτε κόρη του προεδρικού ζεύγους Τσέλσι Κλίντον. Μια απάντηση που έφερε και την δημόσια ευχαριστία από την Πρώτη Κυρία.

Η Κλίντον μάλιστα, απαντώντας σε χρήστη του twitter επανερχόταν στο θέμα προσθέτοντας: “Αγαπητέ Μάτι,  ο Μπάρον είναι ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. Κανένα παιδί δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται υποτιμητικά είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά. Και ο ενήλικος που το κάνει; Είναι κατάπτυστος” σημείωνε.

AP Photo/Carolyn Kaster

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα