Το φοβερό εξώφυλλο του Newsweek για τον Τραμπ: "Ελάτε να με πιάσετε"

Το φοβερό εξώφυλλο του Newsweek για τον Τραμπ: "Ελάτε να με πιάσετε"
INSTAGRAM

"Ελάτε να με πιάσετε" εμφανίζεται να λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα πρωτοσέλιδο όπου φιγουράρει πάνω σε μια απογοητευμένη "Ελευθερία" έχουν αποσπάσει και τον συμβολικό πυρσό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον όλων. Αγνοεί το σύνταγμα της χώρας, τους συμβούλους του, προβαίνει σε προσωπικές κινήσεις και στη συνέχεια αντεπιτίθεται με ρητορική για fake news.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την περιβόητη συνομιλία του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας για την εμπλοκή του γιου του Μπάιντεν σε υπόθεση διαφθοράς, κάνει λόγο για "παρενόχληση του Προέδρου", για "πλεκτάνη" εναντίον του και για πόλεμο στο πρόσωπό του. Η συνομιλία διέρρευσε από τον Λευκό Οίκο, ο Ζελένσκι διατείνεται πως δεν δέχθηκε πιέσεις για να προχωρήσει την έρευνα για εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφθοράς για τον γιο του Μπάιντεν, αλλά σε κάθε περίπτωση το όλο θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια κατά τη διαδικασία της παραπομπής.

Τα αμερικανικά media έχουν "σηκώσει" το θέμα πολύ ψηλά, οι Δημοκρατικοί ποντάρουν πολλά στην αποδόμηση του Τραμπ μέσα από αυτή τη συνομιλία και τα πρωτοσέλιδα πολλαπλασιάζονται με την "υπόθεση Μπάιντεν" στην κορυφή της ατζέντας. Στην κορυφή του αγάλματος της Ελευθερίας πάντως έθεσε τον Τραμπ το Newsweek, χαρίζοντάς μας ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο για το νέο του τεύχος.

"Χαριτωμένα προκλητικός. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη του στην παραπομπή του, αλλά μήπως τον προδώσουν οι τακτικές του;" διερωτάται το Newsweek στη λεζάντα που συνοδεύει το εξώφυλλο, όπως αναρτήθηκε στο προφίλ του περιοδικού στο Instagram.

Το περιοδικό ασκεί δε, δριμεία κριτική στην προσφιλή συνήθεια του Ντόναλντ Τραμπ. "Αγνοεί (τα προβλεπόμενα), αρνείται, επιτίθεται", μιας και έχει ανάγει το ρητό, "η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα", σε κορωνίδα της στρατηγικής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ για υπόθεση Μπάιντεν: "Καθαίρεση γι' αυτό; Πρόκειται για ανέκδοτο!"

Υπόθεση Μπάιντεν: Ο Τραμπ κατηγορεί την Ευρώπη, ο Ζελένσκι δεν αισθάνεται πιεσμένος

ΗΠΑ: Ο Τραμπ εκτέθηκε σε "σοβαρό κίνδυνο" λέει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπόθεση Μπάιντεν

SHARE: