Τον σκότωσε και του έφαγε το πρόσωπο

Τον σκότωσε και του έφαγε το πρόσωπο

Απίστευτο περιστατικό στο Μαϊάμι. Διαβάστε για τον καυγά που προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον θύτη να του... τρώει το πρόσωπο (Vid)

Ένας άνθρωπος είναι νεκρός και ένας άλλος βρίσκεται στο  νοσοκομείο μετά από μια παράξενη επίθεση στο  MacArthur Causeway του  Μαϊάμι στην οποία ένας αστυνομικός  αναγκάστηκε  ανοίξει πυρ.

Πίσω από αυτή την είδηση βρίσκεται το πλέον πλέον "παράξενο" περιστατικό στα χρονικά της αστυνομίας του Μαϊάμι που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο.

ADVERTISING

Εκεί  ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει επανειλημμένως τον ένα από τους δυο άντρες που είχαν μπλεχτεί σε συμπλοκή στην περιοχή MacArthur Causeway. Ο θύτης ήταν γυμνός και μασούσε με μανία το πρόσωπο του τραυματισμένου αντιπάλου του.

"Τα όργανα της τάξης προσπάθησαν να τους χωρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο επιτιθέμενος συνέχισε να τρώει το πρόσωπο του αντιπάλου του. Ακόμη και αφού είχαν ανοίξει οι συνάδελφοι πυρ για να τον σταματήσουν. Όταν τελικά ήρθε το ασθενοφόρο, οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε πλέον πρόσωπο. Tου το είχε φάει", δήλωσε αστυνομικός που ήταν παρών στο CBS Miami.

Κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε η συμπλοκή, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες στο σάιτ της Miami Herald που δείχνουν τον θύτη να κείτεται νεκρός στον χώρο του εγκλήματος.

Οι ταυτότητες του θύτη και του θύματος, σύμφωνα με την Huffington Post, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

miami victims

SHARE:

24Media Network