Τουρκία: Αναστολή πτήσεων από αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης 

Τουρκία: Αναστολή πτήσεων από αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης 
Το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Φωτό αρχείου AP

Έως τις 8 το βράδυ δεν θα πραγματοποιείται καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο της Κωσναντινούπολης Σαμπιχά Γκιοκτσέν, εξαιτίας ατυχήματος με αεροπλάνο που βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης.

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης έχουν ανασταλεί ως τις 20:00 σήμερα τοπική ώρα, αφού ένα αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus βγήκε νωρίτερα σήμερα από τον διάδρομο προσγείωσης, δήλωσε αξιωματούχος.

Η Pegasus επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι και οι 164 επιβάτες του Boeing 737 που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπάρχουν θύματα.

«Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου.

Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και μαίνεται καταιγίδα, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες στην πόλη.

Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ στην ευρωπαϊκή της πλευρά υπάρχουν άλλα δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα