Τουρκία: “Στημένο” φιλοκυβερνητικό ρεπορτάζ στην Κωνσταντινούπολη – Το μετρό και το… κουμπί

Τουρκία: “Στημένο” φιλοκυβερνητικό ρεπορτάζ στην Κωνσταντινούπολη – Το μετρό και το… κουμπί
https://twitter.com/istanbulbld

Φιλοκυβερνητικός τηλεοπτικός σταθμός θέλησε να "αποκαλύψει" πρόβλημα στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης αλλά το "αποκαλυπτικό" ρεπορτάζ αποδείχθηκε "στημένο".

Η κόντρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Εκρέμ Ιμάμογλου δημιουργεί επεισόδια που αγγίζουν το όριο της φθηνής προπαγάνδας.

Δημοσιογράφος φιλοκυβερνητικού καναλιού της Τουρκίας βάλθηκε να αποδείξει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις κυλιομένες σκάλες στο μετρό της Κωνσταντινούπολης. Οπως καταγγέλλει ο Δήμος της πόλης λοιπόν, ο εν λόγω στήθηκε έξω από συγκεκριμένο σταθμό και έστησε μία μικρή δολιοφθορά.

Μία παρέα τεσσάρων ατόμων πάτησε το κουμπί της έκτακτης ανάγκης και η λειτουργία της σκάλας σταμάτησε. Αμεσα έκανε την εμφάνισή του ο δημοσιογράφος ο οποίος άρχισε να ρωτά τους πολίτες για τη “δυσάρεστη” κατάσταση που αντιμετωπίζουν δημιουργώντας “θέμα” από το πουθενά.

Σε σχετικό του tweet, o Δήμος της Κωνσταντινούπολης τόνισε τα εξής: “Παρακολουθήστε πως γίνονται δολιοφθορές και πως δημιουργούνται fake news για τους σταθμούς του Μετρό στην πόλη”.

Δείτε το σχετικό video

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα