Toy Story 3: Η ηχητική ψευδαίσθηση που δίχασε το TikTok – Εσύ τι ακούς;

Toy Story 3: Η ηχητική ψευδαίσθηση που δίχασε το TikTok – Εσύ τι ακούς;
Toy Story 3 Youtube

Viral έχει γίνει μια σκηνή από την γνωστή ταινία της Disney, Toy Story 3 στην οποία πρωταγωνιστούν η Barbie με τον Ken. Οι χρήστες του TikTok διχάζονται, καθώς ακούν διαφορετικές λέξεις.

Μια σκηνή από το Toy Story 3 έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς χρήστες παρατήρησαν ότι δημιουργεί μια ηχητική ψευδαίσθηση όπου οι άνθρωποι ακούν δύο διαφορετικές λέξεις.

Παρόλο που η συγκεκριμένη ταινία της Disney κυκλοφόρησε το 2010, ένα viral TikTok έδειξε πως είναι δυνατό να ακουστούν δύο διαφορετικά πράγματα μέσα από έναν διάλογο μεταξύ του Ken και της Barbie.

Στη σκηνή, η Barbie φαίνεται να “βασανίζει” τον Ken καταστρέφοντας μερικά από τα ρούχα του. Την ώρα που του σκίζει ένα σορτς, ο Ken φωνάζει “Ω Barbie! Αυτό ήταν vintage!”

Ωστόσο, χάρη σε ένα TikTok από την kitty feeley, πολλοί παρατήρησαν πως στην ίδια ακριβώς σκηνή ακούν τον Ken να λέει “oh f**k”, αντί για “oh Barbie”. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει μάλιστα πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Οι μισοί λένε οτι ακούν “oh f**k” και οι άλλοι, “oh Barbie”. Κάποιοι ακούν μια το ένα και μια το άλλο.

Δείτε -και κυρίως ακούστε- το βίντεο

Το τελευταίο διάστημα διάφοροι χρήστες του tik tok, ανεβάζοντας βίντεο, προκαλούν τους ακολούθους τους βάζοντας τους το δίλημμα των λέξεων μέσω της ακουστικής ψευδαίσθησης. Τέτοιου είδους βίντεο έχουν γίνει viral και οι χρηστες κααλήγουν στο συμπέρασμα οτι τελικά ακούς ο,τι διαβάζεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα