Τουρκία: Οργή με πολιτικό που αποκάλεσε το ντεκολτέ “έγκλημα”

Τουρκία: Οργή με πολιτικό που αποκάλεσε το ντεκολτέ “έγκλημα”
Η ηθοποιός Μελίς Σεζέν κατά τη βράβευσή της σε κινηματογραφικό γκαλά Youtube

Στο στόχαστρο πρώην βουλευτή του Εθνικιστικού Κινήματος μπήκε μία ηθοποιός στην Τουρκία για το φόρεμα που φόρεσε σε κινηματογραφική τελετή, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Σάλο και δίκαιη οργή έχουν προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία οι δηλώσεις πολιτικού, στο στόχαστρο του οποίου μπήκε γνωστή ηθοποιός της χώρας για το ντύσιμό της.

Ο Αχμέτ Τσακάρ, πρώην βουλευτής του MHP (Nationalist Movement Party), σε ρεσιτάλ συντηρητισμού σχολίασε αρνητικά την ηθοποιό Μελίς Σεζέν για το ντεκολτέ σε φόρεμα που είχε φορέσει σε παλαιότερη εκδήλωση, λέγοντας ευθαρσώς πως η εν λόγω στιλιστική επιλογή αποτελεί “έγκλημα”.

Ο εν λόγω πολιτικός, εμφανίστηκε σε εκπομπή του τουρκικού δικτύου “Akit TV”, λέγοντας: “Υπάρχει ένα κορίτσι, μία ηθοποιός που παίζει σε μία τηλεοπτική σειρά, δεν ξέρω καν πώς τη λένε. Με είχαν καλέσει σε ένα κινηματογραφικό γκαλά και την είδα να φορά ένα ρούχο το οποίο είναι έγκλημα από τον νόμο. Χωρίς σουτιέν, με το ντεκολτέ να έχει κατέβει μέχρι τον αφαλό και να φαίνεται σε δημόσια θέα”.

Όπως ήταν λογικό, οι δηλώσεις του Αχμέτ Τσακάρ προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, τόσο στα social media όσο και σε αρκετά τουρκικά Μέσα, με πολλές δημοφιλείς γυναίκες να εμφανίζονται δημοσίως απαντώντας καίρια και καυστικά στον πολιτικό για την απαράδεκτή και αναχρονιστική δήλωσή του.

Να σημειωθεί πως η Μελίς Σεζέν είναι 25 ετών και έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές της Τουρκίας, ενώ πέρυσι βραβεύτηκε ως Shining Star” στην 47η κινηματογραφική τελετή “Χρυσή Πεταλούδα”, όταν και φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα