Τουρκία: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι γιατί πήρε μέρος σε σόου στην τηλεόραση

Τουρκία: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι γιατί πήρε μέρος σε σόου στην τηλεόραση

Μια 19χρονη Τουρκάλα έχασε τη ζωή της μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην επαρχία της χώρας. Οι ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται αντίδραση συντηρητικών στη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σόου

Η Μουτλού Καγιά είχε δηλώσει συμμετοχή σε τουρκικό τάλεντ σόου τραγουδιού. Ήταν μόλις 19 ετών και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της από σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έκανε πρόβα, στην περιοχή Ντιγιαρμπακίρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Η νεαρή κουρδικής καταγωγής από τη νοτιοανατολική Τουρκία, τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας όταν δέχτηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι από τον φίλο της στην πόλη Εργκάνι.

Τουρκία: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι γιατί πήρε μέρος σε σόου στην τηλεόραση

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα, τον φίλο της 19χρονης, που φέρεται ως ύποπτος για την επίθεση. Ο σκοπευτής που βρισκόταν πιθανότατα στον κήπο, πυροβόλησε από το παράθυρο και τραυμάτισε θανάσιμα τη νεαρή κοπέλα στο κεφάλι. Το τηλεοπτικό σόου μοιάζει με το αντίστοιχο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και η Μουτλού Καγιά είχε εμφανιστεί σε αυτό, συνεχίζοντας στην επόμενη φάση.

Η νεαρή κοπέλα είχε δεχτεί απειλές λόγω της συμμετοχής της στον μουσικό διαγωνισμό "Sesi Cok Guzel" καθώς ορισμένοι συγγενείς της δεν έβλεπαν με καλό μάτι το σόου και την πρόθεσή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

"Φοβάμαι" φέρεται να δηλώνει η 19χρονη στους υπεύθυνους της τηλεοπτικής παραγωγής. Ο πατέρας της άτυχης Τουρκάλας ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ πως η κόρη του έκανε πρόβες στο σπίτι της, ώστε να επιστρέψει στο σόου όταν δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Βεϊσί Ε., ο φερόμενος ως δράστης, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι αρχές καθώς παραδέχεται μεν ότι "διαφωνούσε με τη συμμετοχή της Μουτλού Καγιά στην εκπομπή" αλλά δεν ήθελε να την σκοτώσει.

Πηγή: BBC

SHARE: