Τραγωδία στη Μεγάλη Βρετανία: Αγοράκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του

Διαβάζεται σε 3'
Παιδικό δωμάτιο (φωτογραφία αρχείου)
Παιδικό δωμάτιο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ένα αγοράκι δύο ετών εντοπίστηκε νεκρό δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του, στο σπίτι τους στη Μεγάλη Βρετανία. Τι συνέβη.

Ένα αγοράκι δύο ετών από τη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε νεκρό δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του, ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Independent., πιστεύεται ότι πέθανε από ασιτία, καθώς ο 60χρονος πατέρας του και μοναδικός κηδεμόνας του, Κένεθ, υπέστη καρδιακή προσβολή εντός του σπιτιού τους στο Skegness του  Λινκολνσάιρ.

Τι συνέβη

Το Lincolnshire County Council δήλωσε στον Independent ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες επικοινώνησαν με τον Κένεθ στις 27 Δεκεμβρίου, για να προγραμματίσουν επίσκεψη στο σπίτι του στις 2 Ιανουαρίου. Όμως στις 2 Ιανουαρίου ο Κένεθ δεν απάντησε, με αποτέλεσμα ο κοινωνικός λειτουργός να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη δύο ημέρες αργότερα, μετά την οποία επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία.

Ωστόσο, πέρασαν ακόμα πέντε ημέρες, δηλαδή στις 9 Ιανουαρίου, όταν η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι της οικίας του Κένεθ, και μπήκε στο σπίτι όπου και εντόπισε τις σορούς του πατέρα και του παιδιού.

Το συμβούλιο δρομολόγησε ταχεία επανεξέταση της υπόθεσης, αφού οι προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να διαπίστωσαν ότι ο Μπρόνσον, ο οποίος βρισκόταν υπό τη φροντίδα των παιδικών υπηρεσιών, πέθανε από αφυδάτωση και ασιτία.

Η μητέρα του Μπρόνσον, Sarah Piesse, 43 ετών, δήλωσε στη Sun:Αν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο Μπρόνσον θα ήταν ακόμα ζωντανός. Αλλά δεν έκαναν τίποτα. Δεν μπορώ να το πιστέψω [..] Είχα τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα, επειδή πέθανε ο πατέρας του. Πιστεύουν ότι ο Κένεθ πέθανε όχι νωρίτερα από τις 29 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν η κοινωνική λειτουργός είχε πιέσει να μπει όταν δεν πήρε απάντηση στις 2 Ιανουαρίου, τότε ο Bronson θα ήταν ακόμα ζωντανός”.

Η Heather Sandy, εκτελεστική διευθύντρια για τις κοινωνικές υπηρεσίες για παιδιά στο Lincolnshire County Council, δήλωσε στον Independent: “Αυτό ήταν ένα τραγικό περιστατικό και στηρίζουμε την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτή τη στιγμή διενεργούμε επανεξέταση της υπόθεσης μαζί με τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες, για να κατανοήσουμε καλύτερα τις συνθήκες και αναμένουμε επίσης τα αποτελέσματα των ερευνών του ιατροδικαστή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των εμπλεκομένων”.

Η αστυνομία του Lincolnshire δήλωσε: “Η αστυνομία ενημερώθηκε για το θάνατο ενός 60χρονου άνδρα και ενός παιδιού δύο ετών σε ένα ακίνητο στην Prince Alfred Avenue, Skegness, γύρω στις 3.25 μ.μ. την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου. Έχουν διεξαχθεί έρευνες και οι θάνατοι δεν θεωρούνται ύποπτοι. Το θέμα έχει διαβιβαστεί στο γραφείο του ιατροδικαστή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα