Τραμπ: Είναι μια "τρομακτική εποχή" για τους νέους στην Αμερική

Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Το τεκμήριο της αθωότητας έχει... πάει περίπατο στις μέρες μας εκτιμά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε μία ακόμη προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εκλεκτό του για το Ανώτατο Δικαστήριο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑΝτόναλντ Τραμπ διατύπωσε σήμερα την εκτίμηση ότι οι νεαροί Αμερικανοί βιώνουν μια «τρομακτική» εποχή, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφους σχετικά τον υποψήφιό του στο Ανώτατο Δικαστήριο που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

«Είναι μια πραγματικά τρομακτική εποχή για τους νέους στην Αμερική, υπάρχει ενδεχόμενο να είστε ένοχοι για κάτι για το οποίο δεν είστε ένοχοι» δήλωσε από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

«Είναι πραγματικά μια δύσκολη περίοδος» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι το τεκμήριο της αθωότητας καταπατείται πολύ συχνά.

ADVERTISING

«Όλη μου τη ζωή, άκουγα ότι είστε αθώοι όσο δεν έχετε κριθεί ένοχοι. Σήμερα, είστε ένοχοι όσο δεν έχετε κριθεί αθώοι».

Ο δικαστής Μπρετ Κάβανο, ο υποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από την καθηγήτρια Κριστίν Μπλάζεϊ Φορντ. Εκείνος απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος του. «Είναι ένα πρόσωπο υψηλής ποιότητας, ένας σπουδαίος δικαστής (…). Δίνει μάχη για τη φήμη του, για την οικογένειά του» σημείωσε ο μεγιστάνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΗΠΑ: Επιπρόσθετη έρευνα από το FBI για τον Κάβανο ζητάει η Γερουσία

Δικαστής Κάβανο με λυγμούς: Δεν επιτέθηκα ποτέ σεξουαλικά σε καμία γυναίκα

Τραμπ: "Πολιτικά υποκινούμενες" οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του δικαστή Κάβανο

SHARE:

24Media Network