Τραμπ για σολάριουμ: “Η φωτογραφία είναι φώτοσοπ, αλλά τα μαλλιά μου είναι καλά;”

Τραμπ για σολάριουμ: “Η φωτογραφία είναι φώτοσοπ, αλλά τα μαλλιά μου είναι καλά;”
Ντόναλντ Τραμπ AP

Μια φωτογραφία του Τραμπ που έγινε πολύ γρήγορα viral σηκώνει -το δίχως άλλο- πολλά σχόλια. Και φυσικά ο πρόεδρος δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι.

Μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε πολύ γρήγορα να αποκτήσει viral διαστάσεις, προκαλώντας μια πληθώρα αστεϊσμών γύρω από το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου.

Κι αυτό γιατί, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στη φωτογραφία, διαγράφεται πολύ έντονα η διαφορά στο χρώμα του δέρματός του. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, οπότε το ζήτημα απέκτησε μεγάλες διαστάσεις και φυσικά ο Τραμπ κατήγγειλε τα… Fake News!

Η εικόνα δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής από έναν λογαριασμό στο Twitter με όνομα “White House Photos”, που αυτοπαρουσιάζεται ως ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, δημοσιογράφος, φωτογράφος, ποιητής και Pesco Vegeterian.

Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία σε ασπρόμαυρη εκδοχή γράφοντας “Σήμερα ο Ντοναλντ Τραμπ χόρεψε με το ηλιοβασίλεμα και τους ισχυρούς ανέμους…”

Ο πρόεδρος της Αμερικής φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο “Και άλλα fake news. Προφανώς είναι photoshop, αλλά ο αέρας ήταν ισχυρός και τα μαλλιά φαίνονται καλά; Τα πάντα για τον εξευτελισμό.”

Το twitter έχει επίσης πάρει θέση με το hashtag #OrangeFace.

Ορίστε μερικά από τα δημιουργήματα ενός ευφάνταστου κοινού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα