Τραμπ για επιθέσεις σε Οχάιο και Ελ Πάσο: Καταδικάζουμε τις φρικαλέες και θρασύδειλες αυτές πράξεις

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο AP

Ο Αμερικανός πρόεδρος διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια κτήρια ως φόρος τιμής στα θύματα των δύο ένοπλων επιθέσεων που συγκλόνισαν την χώρα μέσα σε ένα 24ωρο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την Κυριακή να κυματίζουν μεσίστιες έως τις 8 Αυγούστου οι αμερικανικές σημαίες στα δημόσια κτήρια, ως απότιση φόρου τιμής στα 29 θύματα των δύο ενόπλων επιθέσεων που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ μέσα σε ένα 24ωρο, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Εις ένδειξη κατανυκτικού σεβασμού στα θύματα των τρομερών αυτών πράξεων βίας διατάσσω να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο και σε όλα τα δημόσια κτήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Τραμπ.

ADVERTISING

«Καταδικάζουμε τις φρικαλέες και θρασύδειλες αυτές πράξεις», τονίζεται στο ίδιο κείμενο του Αμερικανού προέδρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση στο Οχάιο: Δέκα οι νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο ήρωας που έσωσε παιδιά εν μέσω πυροβολισμών

Μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας: Αυτός είναι ο 21χρονος δράστης της επίθεσης

SHARE:

24Media Network