Τραμπ: Μπέρδεψε την πρώην σύζυγό του με γυναίκα που τον έχει καταγγείλει για βιασμό

Τραμπ: Μπέρδεψε την πρώην σύζυγό του με γυναίκα που τον έχει καταγγείλει για βιασμό
Ντόναλντ Τραμπ ap

Απίστευτη γκάφα από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ κατά την κατάθεσή του στην υπόθεση σχετικά με τις σε βάρος του κατηγορίες για βιασμό από την Ζαν Κάρολ. Την μπέρδεψε σε φωτογραφία με την πρώην σύζυγό του Μάρλα.

Τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά από την κατάθεση του Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση της Ζαν Κάρολ δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος μπέρδεψε την Κάρολ με την πρώην σύζυγό του Μάρλα Μαπλς σε μια φωτογραφία.

Τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δείχνουν ότι κατά την κατάθεσή του τον Οκτώβριο του 2022, ο Τραμπ είδε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου αλληλεπιδρά με διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων με την τότε σύζυγό του Ιβάνα, την Κάρολ και τον τότε σύζυγό της, σύμφωνα με το CNN.

“Δεν ξέρω ποιος – είναι η Μάρλα”, είπε ο Τραμπ όταν του έδειξαν τη φωτογραφία. “Αυτή είναι η Μάρλα, ναι. Αυτή είναι η σύζυγός μου”, είπε όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τα λεγόμενά του.

Η δικηγόρος του Τραμπ, Αλίνα Χάμπα, παρενέβη τότε και είπε “όχι, αυτή είναι η Κάρολ”, σύμφωνα με το κείμενο.

Ντόναλντ Τραμπ και Μάρλα Μάπλς AP

Η Κάρολ μήνυσε για πρώτη φορά τον Τραμπ το 2019 για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού εκείνος αρνήθηκε τον ισχυρισμό της για βιασμό. Τον Νοέμβριο κατέθεσε μια δεύτερη αγωγή εναντίον του Τραμπ βάσει ενός νέου νόμου που της επέτρεπε να υποβάλει μήνυση για ξυλοδαρμό, παρόλο που το έγκλημα είχε παραγραφεί.

Ο Τραμπ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στην πρώην αρθρογράφο και δήλωσε ότι ποτέ δεν πίεσε κάποια γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του, σύμφωνα με το κείμενο της κατάθεσης που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Στο κείμενο της κατάθεσής του, ο Τραμπ επανέλαβε προηγούμενα σχόλια ότι δεν γνώριζε την Κάρολ και ότι δεν είναι ο τύπος του, ένας ισχυρισμός που θα μπορούσε να τεθεί υπό αμφισβήτηση μετά την αντίδρασή του όταν του έδειξαν τη φωτογραφία.

E. Jean Carroll ap

Ο Τραμπ δήλωσε ότι ενώ δεν είναι “πολιτικά ορθό” να λέει ότι δεν είναι ο τύπος του, είπε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Πρόσθεσε ότι δεν είχε σκοπό να το κάνει για προσβολή.

Όταν ρωτήθηκε αν φίλησε ποτέ γυναίκα χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο Τραμπ κατέθεσε: “Λοιπόν, δεν … Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα παράπονο. Αλλά όχι. Θέλω να πω, δεν νομίζω“. Αρνήθηκε επίσης ότι άγγιξε ποτέ το στήθος ή τους γλουτούς μιας γυναίκας.

Η δικηγόρος της Κάρολ, Ρομπέρτα Κάπλαν, ρώτησε τον Τραμπ: “Έχετε ποτέ πιέσει μια γυναίκα να κάνει σεξ μαζί σας;”.

“Η απάντηση είναι όχι. Αλλά μπορεί να έχετε κάποιους ανθρώπους, όπως ο πελάτης σας, που είναι πρόθυμοι να πουν ψέματα”, κατέθεσε ο Τραμπ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα