Τραμπ-Νετανιάχου μιλάνε για μια “υπέροχη μέρα”

Τραμπ-Νετανιάχου μιλάνε για μια “υπέροχη μέρα”
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ AP

Ο Αμερικανός Πρόεδρος και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δηλώνουν πως πρόκειται για μια "καταπληκτική ημέρα" για το Ισραήλ ενώ στη λωρίδα της Γάζας εκτυλίσσονται αιματηρά επεισόδια με δεκάδες νεκρούς Παλαιστίνιους

“Μεγάλη μέρα” για το Ισραήλ χαρακτήρισε τη σημερινή ο Πρόεδρος Τραμπ που δεν παρέλειψε να γράψει στο Twitter σχετικά με τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

“Η προετοιμασία για την τελετή που θα γίνει στις 9.00 έχει ήδη αρχίσει έγραψε ο Τραμπ αναφέροντας πως το “αγαπημένο” του τηλεοπτικό δύκτιο Fox News θα παρακολουθεί και θα μεταδίδει τις εξελίξεις.

Στο μήνυμα Τραμπ απάντησε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου λέγοντας “Τι καταπληκτική μέρα. Ευχαριστώ Πρόεδρε”.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, η μεγαλύτερη κόρη και ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, θα συμμετάσχουν στην τελετή που θα αρχίσει στις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), μαζί με εκατοντάδες αξιωματούχους των δύο χωρών, ενώ θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Ντόναλτ Τραμπ.

Την ίδια ώρα στη Λωρίδα της Γάζας είναι σε εξέλιξη αιματηρά επεισόδια κατά τα οποία έχουν μέχρι στιγμής σκοτωθεί 25 άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα