Τρόμος από εκτός ελέγχου σκυλιά: Δύο τραυματίες, μία σύλληψη

Τρόμος από εκτός ελέγχου σκυλιά: Δύο τραυματίες, μία σύλληψη

Η αστυνομία σκότωσε δύο από τα σκυλιά ράτσας pitbull, που σκόρπισαν τον τρόμο στο κέντρο αγγλικής πόλης (vid)

Πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο του Μπόλτον, στην Αγγλία, όταν μια αγέλη σκυλιών επιτέθηκε σε περαστικούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα σκυλιά ράτσας pitbull ήταν τουλάχιστον πέντε, γυρνούσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και επιτίθονταν σε διερχόμενους. Μία 60χρονη τραυματίστηκε στο χέρι και ένας άνδρας δέχτηκε δάγκωμα στο πόδι.

ADVERTISING

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνονται αστυνομικοί να φτάνουν στο σημείο, να πυροβολούν και να σκοτώνουν δύο από τα σκυλιά, τα οποία τους πλησίασαν με άγριες διαθέσεις.

Οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν έναν σκύλο, που εκτιμάται ότι ήταν στην αγέλη και έπιασαν δύο ακόμα, στα οποία θα γίνει ευθανασία.

Ένας 38χρονος προσήχθη, καθώς είναι ύποπτος ότι επέτρεψε σε ένα από τα σκυλιά να είναι εκτός ελέγχου σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δεν ήταν όλα τα σκυλιά του συγκεκριμένου άνδρα, παρά μόνο ένα.

Να σημειωθεί ότι στη Μ. Βρετανία απαγορεύεται η εκτροφή, ιδιοκτησία ή πώληση σκυλιών pitbull terrier, ιαπωνικού tosa, dogo argentino και fila brasiliero, καθώς θεωρούνται επικίνδυνα.

Πηγή: Daily Mail

SHARE:

24Media Network