Τρόμος στην Καλιφόρνια: Πυρά σε φοιτητικό πάρτι-12 νεκροί

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Πυρά σε φοιτητικό πάρτι-12 νεκροί

Νεκροί από πυρά σε νυχτερινό κέντρο στην Καλιφόρνια όπου διεξαγόταν πάρτι φοιτητών. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε και να έριξε καπνογόνα προς τους πελάτες του μαγαζιού.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά σε νυχτερινό κέντρο στην Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το CNN. Ανάμεσά τους είναι και ο δράστης. Ακόμη δώδεκα είναι τραυματίες. Το BBC μεταδίδει ότι οι νεκροί είναι 13, με τις πληροφορίες να ελέγχονται.

Το μπαρ Borderline βρίσκεται το προάστιο Thousand Oaks. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πολλούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός, ο οποίος τελικά είναι ανάμεσα στους νεκρούς.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε, να έριξε καπνογόνο και να συνέχισε να πυροβολεί εναντίον φοιτητών που βρίσκονταν στο μαγαζί σε βραδιά με μουσική κάντρι.

Στο σημείο βρέθηκε το FBI και ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times που επικαλείται πληροφορίες αστυνομικών πηγών, έπεσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ένας άνδρας εισέβαλε στο μπαρ στις 23.30 όταν ο χώρος ήταν γεμάτος από νέους που συμμετείχαν στην φοιτητική βραδιά και άνοιξε πυρ με ένα μαύρο περίστροφο, πριν πυροδοτήσει καπνογόνα που ξεκίνησαν μία πυρκαγιά, για να συνεχίσει έπειτα να πυροβολεί.

Τουλάχιστον 200 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο του μπαρ την ώρα της επίθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα