Τσαβούσογλου: Έχουμε εξακριβώσει την ταυτότητα του μακελάρη

Τσαβούσογλου: Έχουμε εξακριβώσει την ταυτότητα του μακελάρη

Ταυτoποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina, σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου. Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στη Σμύρνη

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης την Πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο «Reina » της Κωνσταντινούπολης, στην οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Ο άνθρωπος που διέπραξε την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη ταυτοποιήθηκε», δήλωσε ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, χωρίς όμως να δώσει άλλες πληροφορίες.

Ο δράστης, που διέφυγε μετά την επίθεση, εξακολουθεί να καταζητείται. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή, περίπου 20 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με τον ISIS και σχετικά με την επίθεση στο Reina

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στη Σμύρνη και σχετικά με την αιματηρή επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Το ίδιο πρακτορείο είχε μεταδώσει χθες ότι έχουν συλληφθεί 14 άτομα σχετικά με την αναφερόμενη επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, ενώ το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι συνελήφθησαν δύο ξένοι πολίτες στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο μακελάρης του Βερολίνου θεωρούνταν απειλή από τον Φεβρουάριο

Και στο Κιργιστάν ψάχνουν τον μακελάρη του Ρέινα

Είχε πολεμήσει στη Συρία ο δράστης της επίθεσης στο 'Ρέινα'

Τουρκία: Νέο βίντεο του μακελάρη του Reina

SHARE: