Twitter: “Πλέον θα μπορείτε να τα λέτε και τηλεφωνικά μέσω της πλατφόρμας μου”, λέει ο Μασκ

Twitter: “Πλέον θα μπορείτε να τα λέτε και τηλεφωνικά μέσω της πλατφόρμας μου”, λέει ο Μασκ
Ο Έλον Μασκ AP

Νέα εργαλεία στην πλατφόρμα του προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter Inc. Φωνητικές κλήσεις, συνομιλίες μέσω βίντεο και κρυπτογραφημένα μηνύματα.

Νέα χαρακτηριστικά εντάσσει στην πλατφόρμα του, ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter Inc, όπως προανήγγειλε με ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τα δύο βασικότερα εξ αυτών είναι οι φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, αλλά και τα κρυπτογραφημένα μηνύματα, τα οποία μάλιστα αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμα και σήμερα.

Πέρυσι, ο Έλον Μασκ επισήμανε τα σχέδιά του για το “Twitter 2.0 The Everything App”, το οποίο είπε ότι θα έχει χαρακτηριστικά όπως κρυπτογραφημένα άμεσα μηνύματα (DM), tweets μεγάλης μορφής και πληρωμές.

“Σύντομα θα υπάρχει φωνητική συνομιλία και συνομιλία μέσω βίντεο σε οποιονδήποτε σε αυτήν την πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να μιλάτε με ανθρώπους οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να τους δίνετε τον αριθμό τηλεφώνου σας”, έγραψε ο Μασκ.

Η λειτουργία κλήσης στο Twitter θα ευθυγραμμίσει την πλατφόρμα με τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης της Meta (META.O) , το Facebook και το Instagram, που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως, πριν από μερικές ημέρες, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια διαδικασία εκκαθάρισης αφαιρώντας και αρχειοθετώντας λογαριασμούς που ήταν ανενεργοί εδώ και αρκετά χρόνια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα