Τζιν Κάρολ: Ζητά δείγμα DNA του Τραμπ για να αποδείξει ότι την βίασε

Τζιν Κάρολ: Ζητά δείγμα DNA του Τραμπ για να αποδείξει ότι την βίασε
CRAIG RUTTLE/ASSOCIATED PRESS

Η αρθρογράφος ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ τη βίασε πριν 24 χρόνια. Το σχετικό νομικό έγγραφο αναμένεται να κατατεθεί στο Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο της Ν. Υόρκης.

Μία αρθρογράφος του περιοδικού "Elle" που μηνύει τον Ντόναλντ Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την άρνησή του να παραδεχτεί ότι την βίασε πριν περίπου από 24 χρόνια, ζητάει από τον πρόεδρο των ΗΠΑ δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο ίδιος άγγιξε το φόρεμα που η ίδια ισχυρίζεται ότι φορούσε τότε.

Ένα νομικό έγγραφο το οποίο ανέγνωσε το Reuters και επιβεβαιώθηκε από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση για την αρθρογράφο Τζιν Κάρολ είχε χθεσινή ημερομηνία και αναμένεται να κατατεθεί στο Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν.

Το έγγραφο αυτό ζητάει από το δικαστήριο να υποχρεώσει τον πρόεδρο Τραμπ να κάνει μία ιατρική εξέταση στις 2 Μαρτίου, ίσως στην Ουάσιγκτον για την κατάθεση δείγματος αίματος και ιστών δέρματος για ανάλυση DNA και σύγκριση με “απροσδιόριστο δείγμα αντρικού DNA” στο φόρεμα που ισχυρίζεται ότι φορούσε η Κάρολ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network