Σοκ στη Βενεζουέλα: Είχε επί 31 χρόνια σκλάβα του σεξ απέναντι από το σπίτι του

Σοκ στη Βενεζουέλα: Είχε επί 31 χρόνια σκλάβα του σεξ απέναντι από το σπίτι του
Γυναίκα που της κλείνουν το στόμα για να μην μιλήσει Shutterstock

Μια 49χρονη κρατούνταν φυλακισμένη για 31 χρόνια, ως σκλάβα του σεξ, ενώ ο βιαστής της έμενε σε διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας με μια άλλη γυναίκα και την κόρη του.

Ο 56χρονος Matias Salazar, κατηγορείται για σεξουαλική βία, σεξουαλική “δουλεία” και ψυχολογική βία κατά μιας 49χρονης γυναίκας στη Βενεζουέλα.

Οι εισαγγελείς διατείνονται πως την χειραγώγησε και την εξαπάτησε απ’ όταν ήταν ακόμα έφηβη “ώστε να μην φύγει ποτέ από το σπίτι”.

Σύμφωνα με τον Independent η γυναίκα πέρασε τρεις δεκαετίες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Χωρίς παράθυρα και με μοναδική συντροφιά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση από τα 18 της χρόνια η γυναίκα ζούσε για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές επιθυμίες του βιαστή της.

Στις 24 Ιανουαρίου κατάφερε να αποδράσει, όταν εκ παραδρομής ο Salazar ξέχασε στο διαμέρισμα ένα ζευγάρι κλειδιά. Η γυναίκα αμέσως απευθύνθηκε σε έναν οργανισμό γυναικείας υποστήριξης όπου και ζήτησε βοήθεια.

Ο Salazar πολύ γρήγορα συνελήφθη στην πόλη Maracay και αμέσως κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ εκκρεμεί η δίκη του.

Κάτοικοι της περιοχής στις αναφορές τους στην αστυνομία περιέγραψαν πως ο Salazar εδώ και χρόνια κατοικούσε σε ένα διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας με μια γυναίκα και την κόρη του. Ενώ πολλοί από αυτούς δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του καθώς “ήταν πάντα πολύ φιλικός”.

Σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας που διεξήχθη μετέπειτα η γυναίκα είχε μόνο 3 αλλαξιές ρούχα και ένα ζευγάρι παλιά παππούτσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα