Βερολίνο: Επίθεση άνδρα σε τρία άτομα με χειροβομβίδα και μαχαίρι

Βερολίνο: Επίθεση άνδρα σε τρία άτομα με χειροβομβίδα και μαχαίρι
Αστυνομία στη Γερμανία AP Photo/Markus Schreiber

Συνελήφθη ένας 61χρονος ύποπτος, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε τρία άτομα με χειροβομβίδα, ενώ στη συνέχεια τους τραυμάτισε με μαχαίρι. Ερευνώνται τα κίνητρα του δράστη.

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο (25/03) ότι συνέλαβε έναν 61χρονο άνδρα μετά τον τραυματισμό τριών ατόμων σε επίθεση με χειροβομβίδα και μαχαίρι στο Βερολίνο.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πυροδότησε τη χειροβομβίδα στην είσοδο πολυκατοικίας στη συνοικία Ράινικεντορφ της γερμανικής πρωτεύουσας το βράδυ της Παρασκευής (24/03), τραυματίζοντας δύο γυναίκες, ηλικίας 42 και 48 ετών, και έναν 61χρονο άνδρα.

Στη συνέχεια ο ύποπτος φέρεται να έτρεξε προς δύο από τα θύματα και να τους επιτέθηκε και να τους τραυμάτισε με μαχαίρι. Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο άνδρας υπέστη τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε. Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον ύποπτο σε έναν κοντινό κήπο.

Η αστυνομία εξακολουθούσε να ερευνά τα πιθανά κίνητρα της επίθεσης και αν ο ύποπτος και τα θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους. Δεν έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του δράστη ή των θυμάτων, όπως συνηθίζεται στη Γερμανία.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa μετέδωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι Σέρβος και οι δύο γυναίκες έχουν επίσης σερβική υπηκοότητα, ενώ ο τραυματίας είναι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα