Βίντεο: Ακροβάτης πέφτει στο κενό και σκοτώνεται μπροστά σε χιλιάδες θεατές

Βίντεο: Ακροβάτης πέφτει στο κενό και σκοτώνεται μπροστά σε χιλιάδες θεατές

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα, με τους Green Day να ανεβαίνουν αμέσως μετά στην σκηνή

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε φεστιβάλ στη Μαδρίτη, καθώς ένας ακροβάτης έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Οι διοργανωτές πάντως αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Το Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο άτυχος ακροβάτης ήταν ένας 42χρονος Ισπανός, ο οποίος ζούσε στη Βρετανία. Ο άνδρας ήταν μέσα σε ένα διαφανές κουτί, που κρεμόταν από γερανό σε ύψος περίπου 30 μέτρων και φαινόταν να ήταν δεμένος με ιμάντα, όταν ξαφνικά πέφτει στο κενό και σκοτώνεται ακαριαία.

 

Οι διοργανωτές δεν έκαναν καμία ανακοίνωση για το συμβάν εκείνη τη στιγμή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το συγκρότημα Green Day ανέβηκε στη σκηνή, αμέσως μετά το περιστατικό, χωρίς προφανώς να έχει ενημερωθεί για το τι είχε συμβεί. "Μόλις κατεβήκαμε από την σκηνή και μάθαμε τα δυσάρεστα νέα. Ένας πολύ γενναίος καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα", έγραψε το συγκρότημα στο twitter, μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής του.

Μετά τη συναυλία των Green Day, οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν ότι λυπούνται για το δυστύχημα και ότι αποφάσισαν να συνεχιστεί η εκδήλωση για "λόγους ασφαλείας" ενώ επεσήμαναν ότι στο πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχουν "ένα αφιέρωμα στον καλλιτέχνη".

Πηγή: Telegraph

SHARE:

24Media Network