Βίντεο: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε – Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι από οδόστρωμα που υποχώρησε

Βίντεο: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε – Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι από οδόστρωμα που υποχώρησε
Η στιγμή που υποχωρεί το έδαφος κάτω από τα πόδια των περαστικών

Μία τεράστια τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα έξω από νοσοκομείο στην Κίνα είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι. Άλλοι δύο αγνοούνται, ενώ κινδύνευσαν και οι πυροσβέστες που έσπευσαν να τους απεγκλωβίσουν.

Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι είναι ο απολογισμός που άφησε πίσω της μια τεράστια τρύπα που άνοιξε στο δρόμο έξω από το τοπικό νοσοκομείο στην πόλη Νταζχού, της επαρχίας Σιτσουάν, στην Κίνα.

Τις τραγικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα τη στιγμή που υποχωρεί το έδαφος “καταπίνοντας” τους περαστικούς που περπατούσαν αμέριμνα εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι τέσσερις άτυχοι άνθρωποι έπεσαν μέσα σε μια “μαύρη τρύπα” εμβαδού 2,5 τετραγωνικών μέτρων. Από θαύμα γλίτωσε ένα νεαρό αγόρι που επίσης βρισκόταν στο σημείο, καθώς οι υπόλοιπο περαστικοί κατάφεραν να το τραβήξουν γρήγορα έξω στην επιφάνεια.

Λίγη ώρα αργότερα, μία δεύτερη καθίζηση σημειώθηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο, την ώρα που τα σωστικά συνεργεία αναζητούσαν τους δύο αγνοούμενους, έναν παππού με τον εγγονό του.

Από το σημείο ανασύρθηκαν νεκρός ένας άντρας και μία γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της αφού διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα