Βίντεο: Απόπειρα αυτοκτονίας στο ολλανδικό κοινοβούλιο - Άνδρας έκανε "βουτιά" στο κενό από τα θεωρία

Βίντεο: Απόπειρα αυτοκτονίας στο ολλανδικό κοινοβούλιο - Άνδρας έκανε "βουτιά" στο κενό από τα θεωρία
YOUTUBE

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες που μετέδιδαν συνεδρίαση της ολλανδικής Βουλής, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ένας άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τα θεωρία στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο άνδρας μάλλον επιχείρησε να κρεμαστεί, καθώς είχε περασμένο ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του. Ωστόσο αυτό έσπασε, η ο ίδιος γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην αίθουσα, την ώρα που ένας βουλευτής βρισκόταν στο βήμα και οι συνάδελφοί του τον παρακολουθούσαν.

Όπως ήταν επόμενο επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα. Στο βίντεο δεν καταγράφηκε η σκηνή που ο άνδρας πηδάει, αλλά η στιγμή που ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος 'Ανρο Ρούτε αντιλαμβάνεται ενώ μιλάει στο βήμα τι έχει συμβεί, βάζει τα χέρια το μπροστά στο στόμα του και σοκαρισμένος σπεύδει να βοηθήσει.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση άλλου βουλευτή που είπε ότι μαζί με έναν συνάδελφό του κρατούσαν το κεφάλι του επίδοξου αυτόχειρα για να μην σπάσει το κεφάλι του.

Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο 65χρονος άνδρας διαδήλωνε το τελευταίο διάστημα έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας νομιμοποίηση της μαριχουάνας και της κάνναβης.

SHARE:

24Media Network