Βίντεο: Η στιγμή που φορτηγό συνθλίβει προπορευόμενα οχήματα

Βίντεο: Η στιγμή που φορτηγό συνθλίβει προπορευόμενα οχήματα
Εικόνα από το τροχαίο με φορτηγό να πέφτει πάνω σε προπορευόμενα οχήματα

Από το τροχαίο, που σημειώθηκε στο Νοτινχαμσάιρ της Αγγλίας, ένας από τους οδηγούς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Πολύμηνη φυλάκιση και απαγόρευση οδήγησης στον 65χρονο οδηγό του φορτηγού.

Σοκ προκαλούν πλάνα από ένα τροχαίο ατύχημα στην Αγγλία, κατά το οποίο φορτηγό συγκρούεται με προπορευόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε άλλα οχήματα στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Αποτέλεσμα ήταν ένας εκ των οδηγών των άλλων αυτοκινήτων να υποστεί, μεταξύ άλλων, εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 65χρονος οδηγός του φορτηγού καταδικάστηκε πριν λίγες μέρες σε φυλάκιση 18 μηνών για τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε από επικίνδυνη οδήγηση ενώ του επιβλήθηκε και απαγόρευση οδήγησης για 29 μήνες.

Το βίντεο από το τρομακτικό τροχαίο, που συνέβη τον Ιούνιο του 2018, έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία. Φαίνεται ο οδηγός να μην αντιδράει εγκαίρως στην κίνηση και να πέφτει με ταχύτητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, προκαλώντας καραμπόλα. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος που χτύπησε, ο οποίος ήταν φοιτητής, εκτός από την εγκεφαλική αιμορραγία, έσπασε την πλάτη του, τον λαιμό του, πλευρά και μύτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το φορτηγό έφτασε στην ουρά των οχημάτων με 89 χλμ/ώρα και συγκρούστηκε με το πρώτο αυτοκίνητο πηγαίνοντας με 79 χλμ/ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα