Βίντεο ντοκουμέντο: Πλάνα που κόβουν την ανάσα μέσα από αεροπλάνο που πέφτει

Βίντεο ντοκουμέντο: Πλάνα που κόβουν την ανάσα μέσα από αεροπλάνο που πέφτει
© ABC NEWS

Δείτε τα τρομακτικά πλάνα μέσα από την καμπίνα ενός μικρού αεροπλάνου που έπεσε στη Χαβάη (Vid)

Ένα δραματικό βίντεο από την πτώση μικρού αεροπλάνου ανοιχτά της Χαβάης, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τα πλάνα καταγράφηκαν από έναν διασωθέντα επιβάτη που βρισκόταν μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους τύπου Cessna Grand Caravan.

Το δυστύχημα που έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μίας γυναίκας. Το βίντεο δόθηκε όμως τώρα στο δίκτυο του ABC από τον ιδιώτη που επέζησε.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Molokai της Χαβάης οδεύοντας προς Honolulu με εννέα επιβάτες. Η 65χρονη γενική γραμματέας στο Υπουργείο Υγείας της Χαβάης, Loretta Fuddy, κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά την πρόσκρουση αλλά πέθανε από ανακοπή λίγο αργότερα μέσα στο νερό.

Ο 39χρονος Ferdinand Puentes που κατέγραψε το περιστατικό, συνέχισε να τραβάει πλάνα ακόμα και μετά την πτώση στη θάλασσα.

Βγαίνοντας από την καμπίνα, ανέβηκε πάνω στο ένα φτερό, έχοντας την κάμερα του ανοιχτή. "Παρά την πτώση, ο πιλότος προσπάθησε να μας κρατήσει ψύχραιμους και να βγάλει όλο τον κόσμο από την άτρακτο με ασφάλεια", δήλωσε ο ίδιος.

Οι επιζήσαντες παρέμειναν για περίπου μία ώρα μέσα στη θάλασσα, μέχρι να φτάσουν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία και να τους παραλάβουν.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, το αεροσκάφος έπεσε εξαιτίας βλάβης στη μηχανή του. Οι επιβάτες έδωσαν τα εύσημα στον πιλότο Clyde Kawasaki που κατάφερε να προσθαλασσώσει το αεροπλάνο με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει άθικτο το μεγαλύτερο μέρος του και να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

hawaii_crash

SHARE:

24Media Network