Βίντεο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πανηγυρίζει τη νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Β. Κορέας

Βίντεο: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πανηγυρίζει τη νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Β. Κορέας
In this photo provided on Thursday, Nov. 30, 2017, by the North Korean government, North Korean leader Kim Jong Un inspects an intercontinental ballistic missile test in North Korea on Wednesday, Nov. 29. Independent journalists were not given access to cover the event depicted in this image distributed by the North Korean government. The content of this image is as provided and cannot be independently verified. Korean language watermark on image as provided by source reads: "KCNA" which is the abbreviation for Korean Central News Agency. (Korean Central News Agency/Korea News Service via AP) Korean Central News Agency/Korea News Service via AP

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης "πρωταγωνιστεί" σε νέα προπαγανδαστικό υλικό που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, φανερά ενθουσιασμένος από την "υπεροχή" του οπλοστασίου της χώρας του

Την ώρα που η διεθνής ανησυχία κορυφώνεται για μία ακόμη φορά και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει εκτάκτως μετά την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ επιδίδεται εκ νέου στην αγαπημένη του συνήθεια: Την προπαγάνδα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε προσωπικά την εκτόξευση του νέου πυραύλου και το γεγονός δεν μπορούσε παρά να καταγραφεί στην κάμερα, με την κρατική τηλεόραση της Βορείου Κορέας να δείχνει υπερήφανα τα πλάνα του ακριβοθώρητου κατά τα άλλα ηγέτη.

Για τους διεθνείς αναλυτές, ωστόσο, πραγματικός “πρωταγωνιστής” του βίντεο δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πύραυλο “Hwasong 15”, καθώς είναι από τις λίγες φορές που έχουν πρόσβαση σε οπτικές αποδείξεις για το οπλοστάσιο του Κιμ Γιονγκ Ουν.

φωτό: Korean Central News Agency/Korea News Service via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα