Βίντεο: Ο Ομπάμα χαιρετά πεζοναύτη με ένα ποτήρι καφέ και εξοργίζει τους Αμερικανούς

Βίντεο: Ο Ομπάμα χαιρετά πεζοναύτη με ένα ποτήρι καφέ και εξοργίζει τους Αμερικανούς

Επικριτικά τα σχόλια στα social media για τον Αμερικανό Πρόεδρο. Ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας που ανέβηκε στο λογαριασμό instangram του Λευκού Οίκου, στο οποίο εμφανίζεται ο  Μπαράκ Ομπάμα να χαιρετά έναν πεζοναύτη σηκώνοντας το χέρι του στο οποίο κρατάει μία κούπα με καφέ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο ο Ομπάμα κατεβαίνει τα σκαλιά του προεδρικού ελικοπτέρου Air Force One με μία λευκή κούπα στο δεξί του χέρι έχοντας προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι, χαιρετάει έναν πεζοναύτη, ο οποίος στέκεται από τα δεξιά του, σηκώνοντας το χέρι του με το οποίο κρατάει την κούπα.

"Ο χαιρετισμός του προέδρου Ομπάμα ήταν υπερβολικά ασεβής προς τους πεζοναύτες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία", έγραψε στο Twitter ο Κρίστοφερ ΜακΝίλ.

"Ασέβεια στον απόλυτο βαθμό", απάντησε ο Ρικ Πόλι.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός αποτελεί παράδοση για τους προέδρους όταν συναντούν τους πεζοναύτες που στέκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του ελικοπτέρου.

Βίντεο: Ο Ομπάμα χαιρετά πεζοναύτη με ένα ποτήρι καφέ και εξοργίζει τους Αμερικανούς

Άλλοι πρόεδροι έχουν φωτογραφηθεί κάνοντας περίεργους χαιρετισμούς. Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος προσπάθησε να χαιρετίσει στρατιωτικά ενώ κρατούσε τον σκύλο του το 2011, σύμφωνα με το CNN.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και την New York Daily News

SHARE:

24Media Network