Βίντεο: Ρωσίδες διαδηλώνουν γυμνές υπέρ του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Βίντεο: Ρωσίδες διαδηλώνουν γυμνές υπέρ του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Οι πέντε ολόγυμνες Ρωσίδες εξήγησαν στους δημοσιογράφους τι τους οδήγησε να προχωρήσουν στην διαδήλωση υποστήριξης υπέρ του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Μπορεί ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο μάτι του κυκλώνα μετά από το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει ξεσπάσει και όλοι να κρατούν απόστάσεις από τον πρώην ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ, όμως πέντε καλλίγραμμες Ρωσίδες βγήκαν στην κυριολεξία από τα ρούχα τους για να τον υποστηρίξουν. 

Γυμνές - και με το θερμόμετρο να δείχνει μείον δύο - διαδήλωσαν την Τρίτη σε δρόμο κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στην Μόσχα κρατώντας πανό " Κάτω τα χέρια από τον Χάρβεϊ", "Χάρβεϊ σε αγαπώ", "Ο Χάρβεϊ με ερεθίζει" και "Χάρβεϊ Γουάινσταϊν" καλωσόρισες στην Ρωσία.

ADVERTISING

Μιλώντας στην κάμερα του REN TV που είναι το μεγαλύτερο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ρωσία ανέφεραν ότι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να υποστηρίξουν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ο οποίος δέχεται επίθεση επειδή είναι άντρας.

"Βρισκόμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον παραγωγό ο οποίος προσφέρει σεξ στις γυναίκες. Το σεξ είναι μία χαρά και είναι και κουλ. Ήρθαμε εδώ για να πούμε ότι όταν ένας άνδρας προσφέρει σεξ σε μία γυναίκα, είναι φοβερό. Σημαίνει ότι (σ.σ. οι άνδρες) μας βρίσκεται όμορφες και σέξι".

Με πληροφορίες από: lenta.ru και inquisitr.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Ο 'βασιλιάς' του Χόλιγουντ έχασε το... θρόνο του

Χολιγουντιανή 'θύελλα': Ο Γουάινσταϊν είχε παρενοχλήσει Τζολί και Πάλτροου

SHARE:

24Media Network