Βίντεο σοκ: Ρατσιστικό ξέσπασμα μέσα σε λεωφορείο

Βίντεο σοκ: Ρατσιστικό ξέσπασμα μέσα σε λεωφορείο

Μια 34χρονη γυναίκα στη Βρετανία συνελήφθη, μετά τη δημοσίευση βίντεο που την απεικονίζει να βρίζει μετανάστες μέσα σε λεωφορείο. Είχε στην αγκαλιά της το παιδί της (Vid)

Σάλο προκάλεσε η ρατσιστική συμπεριφορά μιας Βρετανίδας, σε λεωφορείο του νότιου Λονδίνου. Έχοντας στα χέρια της το παιδί της, άρχισε αναίτια να βρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις αλλοδαπούς επιβάτες, κατηγορώντας τους ότι ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας.

Επιβάτης του λεωφορείου, κατέγραψε με το κινητό του την 34χρονη γυναίκα, η οποία έβριζε ασταμάτητα, προκαλώντας την οργή όχι μόνο των αλλοδαπών, αλλά και συμπατριωτών της που επιχείρησαν να την σταματήσουν.

Όταν μια επιβάτης της ζήτησε να προσέχει τη γλώσσα της γιατί υπάρχουν μικρά παιδιά στο λεωφορείο εκείνη απάντησε: "Έχω και εγώ μικρό παιδί" και πρόσθεσε "Γύρνα στη χώρα σου".

Τότε παρενέβη μια άλλη γυναίκα φωνάζοντας "είμαι Βρετανίδα. Τι έχεις να πεις σε μένα;"

Η δημοσίευση του βίντεο, το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προβλήθηκε πάνω από 2.000.000 φορές, προκάλεσε και την παρέμβαση των βρετανικών αρχών.

Σύμφωνα με το BBC, η 34χρονη συνελήφθη, ενώ η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τον ακριβή χρόνο και τόπο του περιστατικού.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μεταφορών της Βρετανίας δήλωσε ότι αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, ξεκίνησε έρευνα.

Μάλιστα ζήτησε από τους αυτόπτες μάρτυρες να βοηθήσουν για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

"Δεν θα ανεχθούμε ρατσιστικές συμπεριφορές οποιουδήποτε είδους και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τιμωρείται όποιος προσβάλλει τους συνανθρώπους του στα μέσα μεταφοράς" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η πιο κακιά γυναίκα της Βρετανίας

SHARE:

24Media Network