Βίντεο: Ύποπτος πυροβολεί πισώπλατα αστυνομικό και το βάζει στα πόδια

Βίντεο: Ύποπτος πυροβολεί πισώπλατα αστυνομικό και το βάζει στα πόδια

Σκηνή Far West στους δρόμους της Νότιας Αφρικής, όπου άνδρας πυροβόλησε πισώπλατα αστυνομικό, την ώρα που έκοβε κλήση (Vid)

Η κάμερα ενός περιπολικού στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, καταγράφει έναν αστυνομικό που κόβει κλήση σε ένα όχημα, που λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει μια παράβαση.

Έτσι, στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο αστυνομικός να κόβει τη κλήση στον οδηγό της Mercedes, που έχει σταματήσει στην άκρη του δρόμου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα ακολουθήσει.

Στα πλάνα του βίντεο καταγράφεται ένας έγχρωμος άνδρας να περνά και να τον πυροβολεί πισώπλατα, με τον πρώτο να αντιδρά σχεδόν αμέσως και να ανοίγει και αυτός με τη σειρά του πυρ και να τον κυνηγά για να τον συλλάβει. Επειδή, όμως, ήταν τραυματισμένος ειδοποιεί τους συναδέλφους να κινητοποιηθούν για τη και να αναλάβουν δράση.

Ο αστυνομικός επιστρέφει με απόλυτη ψυχραιμία και συνεχίζει να κόβει τη κλήση στον οδηγό, με τους αυτόπτες μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού να συγκεντρώνονται γύρο του, προκειμένου να δουν αν είναι καλά.

(Πηγή: dailymail)

SHARE: