Φρίκη στη Βραζιλία: 18χρονη έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε τον 5χρονο αδερφό της

Φρίκη στη Βραζιλία: 18χρονη έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε τον 5χρονο αδερφό της
Η 18χρονη που σκότωσε τον μικρό αδερφό της

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε μέσα σε δύο ώρες, όσο η μητέρα έλειπε για ψώνια, έχοντας αφήσει το μικρό αγοράκι να το φυλάει η νεαρή.

Χωρίς λόγια είναι το απεχθές έγκλημα που έχει συνταράξει εδώ και λίγες μέρες τη Βραζιλία, με μια 18χρονη να πνίγει, να αποκεφαλίζει, να κόβει και να τρώει τα γεννητικά όργανα του 5χρονου αδερφού της. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας αφού γύρω από το ακρωτηριασμένο πτώμα ήταν αναμμένα κεριά.

Το αποτρόπαιο θέαμα είδε πρώτη η μητέρα του άτυχου αγοριού την περασμένη Πέμπτη όταν με την βοήθεια συγγενή της μπήκε μέσα στο σπίτι, στο Σάο Ρόκε, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Τότε, είδαν την 18χρονη Καρίνα να στέκεται δίπλα στον τεμαχισμένο αδελφό της.

Σχεδόν τον είχε αποκεφαλίσει, είχε προσπαθήσει να του κόψει τα χέρια από τους καρπούς και είχε τρυπήσει τα μάτια του, ενώ του είχε κάψει και τα πόδια. Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, έκοψε τα γεννητικά όργανα του αδερφού της και τα έφαγε.

Το κακό συνέβη μέσα σε δύο ώρες, όσο η μητέρα τους ήταν για ψώνια, έχοντας αφήσει την νεαρή να προσέχει τον μικρό αδερφό της. Να σημειωθεί ότι όταν αποκαλύφθηκε τι είχε κάνει, προσπάθησε να το σκάσει αλλά την ακινητοποίησαν ο θείος της και γείτονες. Ήταν τέτοια η μανία της που τραυμάτισε τον θείο της και δάγκωσε ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας πριν την σταματήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα