Βραζιλία: Τραγικό τέλος για ζευγάρι μία μέρα πριν το γάμο τους – Δυστύχημα από ελεύθερη πτώση

Βραζιλία: Τραγικό τέλος για ζευγάρι μία μέρα πριν το γάμο τους – Δυστύχημα από ελεύθερη πτώση
Ελεύθερη πτώση (ΦΩΤΟ Αρχείου) AP

Μία μέρα πριν το γάμο τους, ένα ζευγάρι στη Βραζιλία, αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ένα χόμπι που συνήθιζαν να απολαμβάνουν. Ωστόσο ένας κρίκος που δεν είχε ασφαλιστεί καλά, προκάλεσε το θάνατο των δύο νέων.

Μία μέρα πριν το γάμο τους οι Vitória Gonçalves, 21 ετών και ο Marley Rego, 34 ετών, αποφάσισαν να γιορτάσουν το γεγονός κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στη Βραζιλία, μία δραστηριότητα που συνήθιζε να κάνει το αγαπημένο ζευγάρι.

Από τότε όμως χάθηκαν τα ίχνη τους με αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου να έχουν φτάσει όλοι οι καλεσμένοι στην εκκλησία και το ανδρόγυνο να αγνοείται. Οι φίλοι τους τότε που γνώριζαν πως το ζευγάρι είχε κανονίσει να κάνει ελεύθερη πτώση την προηγούμενη ημέρα, ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν την έρευνα.

“Ο Marley ήταν πολύ έμπειρος και είχε ξανακάνει στο παρελθόν πολλές πτώσεις με την αρραβωνιαστικιά του”, υποστήριξε ο Andrei Costa, επίσης φαν του σπορ. “Πριν ξεκινήσουν την πτώση μας έστειλαν βίντεο που χαιρετούσαν και χαμογελούσαν”.

Την ημέρα του γάμου βρέθηκαν οι σωροί του ζευγαριού. Τα πρώτα ευρήματα υποθέτουν ότι ο ένας από τους δύο κρίκους ασφάλισης δεν είχε κλείσει καλά και πιθανότατα αυτό να προκάλεσε τη μοιραία πτώση του ζευγαριού χωρίς αλεξίπτωτο.

Το ζευγάρι είχε σχέση τέσσερα χρόνια. Ο άντρας είχε μία μικρή κόρη από προηγούμενο γάμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα